Коли минулого року частина експертного середовища України критикувала Київську школу економіки за “трускавецькі семінари” для новообраних депутатів партії “Слуга народу”, я не приєднувався до критики. Оскільки вважав, що навіть така скромна кількаденна спроба підвищити політичну і економічну освіту новообраних депутатів - це вже добре.

4 вересня на сайті Верховної Ради оприлюднено тексти законопроектів щодо податкових змін, який значно ускладнить правила оподаткування – № 1210 з довгою назвою «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Питання якості мобільного зв'язку в нашій країні час від часу виникає на порядку денному влади, вирують дискусії в соцмережах. Потім всі втрачають до цієї теми інтерес.

Вчора народні депутати успішно провалили включення до порядку денного сесії законопроекту № 10019 із досить неоднозначною назвою «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення правового регулювання хутрового виробництва в Україні».

Сьогодні капітальні інвестиції в розвиток мереж мобільного зв'язку є масштабними, забезпечуючи прискорене впровадження сучасних інноваційних сервісів для громадян і бізнесу.

Минулого тижня Урядовий комітет схвалив проект Закону України «Про внесення змін до пункту 254.4 статті 254 Податкового кодексу України (щодо ефективного використання радіочастотного ресурсу України)», який очікує розгляду Урядом.

На початку цього року в Парламенті зареєстровано проект Закону №9493, який передбачає внесення змін до Податкового кодексу України та спрямований на покращення процедури сплати акцизного податку з тютюнових виробів.