Взяли участь у дискусії організованій нашими стратегічними партнерами та друзями - Конфедерацією промисловості Данії. Разом із вельмишановними послами України в Данії та Данії в Україні, міським головою Миколаїва, представниками Мінрегіону та провідних датських промислових компаній говорили про післявоєнну відбудову України та роль у ній Данії та датського бізнесу.

Нещодавно на Ужгородщині відбувся перший у регіоні економічний форум «Релокація на Закарпаття: європейський вимір», участь в якому брали представники бізнесу, неурядових організацій, влади і міжнародні партнери, котрі з перших днів повномасштабної війни надають прихисток евакуйованим українцям, передають гуманітарну допомогу та підтримують бізнес у цей непростий час.

Засновник та генеральний директор агропромхолдингу "Астарта-Київ" Віктор Іванчик про інвестиції, міжнародне партнерство у гуманітарній сфері, зміни, на які слід очікувати після війни, та про те, що допоможе Україні стати непереможною.

Під час дискусії, організованої Kyiv International Economic Forum, говорили про післявоєнну відбудову України, першочергові цілі та інструменти. Одразу згадав героїню англійського класика, якій радили бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити - бігти як мінімум удвічі швидше. Ми та наша країна знаходимося сьогодні саме в такій ситуації.

Сьогодні, прочитавши інформацію, оприлюднену Міжнародною організацією праці про те, що, за їх підрахунками, з 24 лютого Україна втратила близько 4,8 млн. робочих місць, чомусь згадав перші тижні війни.