Підсумки і перспективи - це, якщо дуже коротко, тема традиційного передноворічного інтерв’ю голови наглядової ради ПАТ «КВБЗ» Володимира ПРИХОДЬКА. Як на роботу підприємства впливають пандемія і світова криза, рішення уряду і призначення в Укрзалізниці - про це та інше з перших уст.

Підвищення акцизного податку на пиво матиме негативні наслідки для галузі

Сьогодні в українському парламенті розглядають низку податкових законопроектів і поміж них - законопроекти так званого «бюджетного пакету». За давньою щорічною традицією Уряд скористався свої правом і запропонував індексувати ставки податків, визначені в абсолютних значеннях.

Сьогодні широко дискутується питання щодо перспективи подальшого розвитку денного пасажирського залізничного руху в Україні. Особливістю українських залізниць є відсутність чітких стратегічних планів розвитку в цьому напрямі. Навіть не стільки їх відсутність, як їх повне невиконання з боку вітчизняного оператора залізничних перевезень.

Минулого тижня ми повідомляли про зростання ціни на електроенергію та акцентували увагу на досягненні першого цьогорічного екстремуму у зростанні вартості електричної енергії до рівня 1687,5 грн/МВт*год, що відбулося 12 листопада.