Слідчі Нацполіції викрили схему незаконного ввезення в Україну залізничних вагонів із РФ. Понад 600 вагонів були завезені та поставлені на облік за підробленими документами.

На прошедшей неделе в зоне боевых действий застрелился 20-летний солдат-контрактник украинской армии. Шокирующее видео этого трагического события, обнародованное отдельными СМИ, снял на свой телефон его сослуживец.

Перший форум ідей та рішень для розвитку Закарпатської області «Re:Open Zakarpattia», який з великим успіхом пройшов нещодавно у регіоні, визначив одну з ключових тем під назвою: «Як повторити інвестиційне диво початку 2000-х на Закарпатті або створити нове?». Лейтмотивом дискусії стала думка про те, що без прориву, без інвестиційного дива, без стрімкого інвестиційного стрибка, Україна приречена на стале відставання від країн першого та, навіть, другого світу.

Встояти на ногах у часи локдаунів вартувало надзусиль. Але член Президії Ради ФРУ, засновник Golden Tile Ceramic Group Валентин Шеветовський сміливо називає 2020 рік одним із найвдаліших за 15-річну історію компанії.

4 марта на портале ЦТС вышла статья Мечты о скорости: Нужен ли сейчас проект высокоскоростной железной дороги Украине. Обновление изношенного парка подвижного состава и инфраструктуры или строительство высокоскоростной железной дороги и закупка иностранных электропоездов? Куда нужнее инвестировать миллиардные средства, которых нет - задает риторические вопросы автор.