151 народний депутат направив депутатське звернення генеральному прокуророві Ірині Венедіктовій щодо безпрецедентної ситуації, яка загрожує знищенням тисяч робочих місць. Нагадаємо, нещодавно Федерація роботодавців звернулась до народних депутатів, голови та членів Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики щодо майже п’ятирічної війни чиновника з Групою компаній «Укрленфармінг».

Нагадуємо, що на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, діє програма часткового безробіття для підтримки виробничників, які вимушено зупинили (скоротили) виробництво продукції, у тому числі через карантин та скоротили робочий час для своїх працівників.

Анжела Махінова, партнер Sayenko Kharenko

ФРУ закликає Президента та силовиків покласти край намаганням правоохоронців паралізувати роботу найбільшого виробника і експортера керамічної плитки. Вимагаємо припинити терор соціально відповідального бізнесу!

"Після масштабних пожеж на Луганщині Прем’єр-міністр України на прес-брифінгу 2 жовтня пообіцяв придбати 30 пожежних автівок для підрозділів ДСНС Луганської та Донецької областей.

Сьогодні в Українські новини відбулася спільна прес-конференція керівників вагонобудівних підприємств, логістичних компаній і компаній перевізників.

Щойно Верховна Рада 245 голосами «за» підтримала у першому читанні законопроект №3087-д від 02.07.2020 р. про Бюро економічної безпеки України. Таким чином зроблено крок до створення єдиного правоохоронного органу з комплексної протидії економічним та фінансовим злочинам на заміну вкрай неефективним податковій міліції та іншим профільним підрозділам СБУ й Національної поліції України.

Після наради з бізнесом 7 серпня, заслухавши усі обгрунтовані зауваження, ДРС прийняла рішення про відмову у погодженні проекту постанови КМУ «Про затвердження Переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», поява якого викликала широкий резонанс серед бізнесу.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України