В Україні запрацює Реєстр кваліфікацій. Він стане інформаційною платформою для майбутніх кваліфікаційних центрів, на необхідності створення яких послідовно наполягала ФРУ.

Обговорення «ресурсного» законопроекту в Федерації проходило вже на стадії підготовки його Мінфіном, за результатами якого деякі норми не увійшли в зареєстрований законопроект Кабінету Міністрів України № 5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування Федерації роботодавців України продовжує тримати руку на пульсі ситуації в сегменті РДН в ОЕС України.

Під час перебування на львівському «Електроні» Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати та представники місцевої влади взяли участь у круглому столі з представниками Федерації на тему «Промисловість як драйвер зростання економіки та створення нових робочих місць».

Сьогодні під час візиту Голови ВРУ Дмитра Разумкова на львівський «Електрон» представники Федерації роботодавців передали спікеру 150 000 підписів на підтримку законопроекту №3739 про локалізацію, який очікує другого читання у ВРУ.

Вчора відбулось засідання Митного комітету ФРУ. Очолив його голова комітету Сергій Войтенко. У засіданні взяли участь представники бізнесу, народні депутати Ніна Южаніна та Ярослав Железняк, радник ФРУ з митних питань Анатолій Макаренко, голова Громадської ради при ДМСУ Галина Вдовіна, запрошені експерти - Тетяна Острікова та Сергій Сьомка.

Держава має компенсувати придбання техніки, механізмів та обладнання для зрошувального землеробства виключно вітчизняного виробництва - у Мінагрополітики підтримали позицію ФРУ та УАМ.

Відбулось засідання Комітету Федерації роботодавців України з надрокористування за участі голови Державної служби геології та надр України Романа Опімаха.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України