Федерація роботодавців України презентувала сайт для тих, хто хоче знати більше про можливості українського машинобудування та локалізацію виробництва в Україні.

Сьогодні дуже плідно поспілкувалися з новим керівником «Укрзалізниці» - Головою правління Володимиром Жмаком та директором з управління взаємовідносинами з органами державної влади Дмитром Романюком.

Взяли участь у форумі «Людський капітал: новий порядок денний», під час якого близько п’ятдесяти представників законодавчої та центральних органів виконавчої влади, ФРУ та ФПУ, міжнародних організацій, експертних та громадських інституцій, понад півтори тисячі онлайн-учасників зі всієї України та з-за кордону шукали відповідь на питання: «Як нам побудувати дієву, ефективну та сучасну Національну систему кваліфікацій в Україні?».

На вчорашньому засіданні НКРЕКП схвалено перед громадським обговоренням проекти постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з передачі електроенергії та послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління.

Закон України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» (ЗУ) встановлює механізми моніторингу та контролю за наданням такої допомоги.

Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування при Федерації роботодавців України, створений за підтримки Конфедерації промисловості Данії-Dansk Industri – DI, 10 листопада у форматі zoom-конференції провів черговий безкоштовний для членів ФРУ семінар під загальною назвою TAX-meeting на тему: «Питання-відповіді та консультативна підтримка роботи в нових реаліях» за участі відомого в Україні податкового експерта та аудитора Тетяни Шевцової.

Сьогодні Верховною Радою України у першому читанні було прийнято Закон України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» разом із дорученням Уряду щодо підготовки проекту до другого читання.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України