Вже у лютому розпочнеться підготовка до національного фіналу і відбудеться перше у 2022 році засідання оргкомітету.

Взяли участь у засіданні Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, який відбувся 20 січня та на якому жваво оговорювався законопроект про внесення змін до Закону України "Про забезпечення масштабної експансії експорту товарів (робіт, послуг) українського походження шляхом страхування, гарантування та здешевлення кредитування експорту" щодо забезпечення ефективного функціонування експортно-кредитного агентства (реєстр. № 3793 від 03.07.2020), прийнятий 3 лютого 2021 року Верховною Радою у першому читанні за основу.

Продовжуємо добру традицію зустрічей з нашими друзями та партнерами. Сьогодні побували в компанії "Kyivstar" та поспілкувалися з CEO компанії Олександром Комаровим і директором з регуляторного забезпечення Олександром Когутом.

Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування Федерації роботодавців України продовжує тримати руку на пульсі ситуації в сегменті РДН в ОЕС України.

Розпочинаємо рік із традиційного огляду ситуації в сегменті РДН в ОЕС України від Аналітичного центру економіко-правових досліджень та прогнозування ФРУ.