Під час виставки AgroShow -2022 у Польщі зустрілися з керівництвом AGRO SHOW - Polska Izba Gospodarcza Maszyn i Urządzeń Rolniczych, яка є організатором виставки та об'єднує польських сільгоспмашинобудівників.

На робочому місці та поза ним ми можемо потрапляти в ситуації, коли людина потребує екстреної психологічної підтримки і можуть виникнути такі питання до себе: «Як я можу підтримати людину, яка втратила усе? Які слова краще сказати, щоб заспокоїти? Чи можу я допомогти ось саме зараз, у ці хвилини, коли людині погано, а психолога поряд немає?».

На зустрічі з заступником голови Генеральної інспекції транспорту Республіки Польща з питань перетину українсько-польського кордону за результатами пропозицій організацій роботодавців та окремих підприємств запропонували розглянути наступні питання:

Дякуємо нашим колегам із Міжнародної організації праці - International Labour Organization за теплі слова привітання. Пишаємося тим, що ми є повноправним членом світової спільноти соціальних партнерів!

Тривають консультації у напрямку професійного навчання з партнерами. Нещодавно відбулася консультаційна зустріч Федерації роботодавців України, Національного Агентства кваліфікацій з експертом Конфедерації роботодавців Латвії (LDDK) Гунтой Тілакой, яка представила  досвід Латвії щодо присвоєння професійної кваліфікації саме галузевими радами.