Сьогодні в Україні налічується вже більш ніж 51 млн абонентів різних мобільних операторів. Рівень проникнення мобільного зв'язку - близько 108%. Кількість абонентів збільшилась більш ніж в 1000 разів у порівнянні з 1997 роком.

"Пакунок малюка повертається. Депутати Верховної Ради вирішили, що українським матусям треба повернути "бебі бокси". Нагадаємо, їх замінили на грошову компенсацію, яку зараз і отримують сім'ї.

27 жовтня у ФРУ відбувся Круглий стіл та тему «Відновлення видачі натуральної допомоги «Пакунок малюка» за участі народних депутатів, представників Кабінету міністрів України, ЮНОПС (Управління ООН з обслуговування проєктів), підприємців та представників ЗМІ.

22 жовтня Федерація роботодавців України разом з Об’єднанням організацій роботодавців Одеської області провели зустріч з керівниками підприємств Одещини щодо розвитку бізнесу у нових економічних реаліях. Генеральний директор ФРУ Руслан Іллічов розповів про стан виконання Рекомендацій роботодавців Уряду у 2020 році та пропозиції до Рекомендацій на наступний рік.

Наразі часто доводиться чути, як нелегко вести бізнес та розвивати у кризу та коронавірус підприємства. Тож на особливу повагу заслуговують справжні ентузіасти, які роблять бізнес в буквальному сенсі з нуля. І для людей. Під час робочої поїздки Одещиною робоча група ФРУ зустрілася з таким ентузіастом. Знайомтеся: Анатолій Редер, генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «ІнтерХім», кандидат хімічних наук, заслужений працівник фармацевтичної галузі України, лауреат премії Національної академії наук України імені академіка Кіпріанова.

21 жовтня, під час Rail Expo UA 2020 разом із вітчизняними та закордонними виробниками рухомого складу, торговим представником України Тарасом Качкою, членом правління "Укрзалізниці" Франтішеком Бурешем, експертами взяли участь у круглому столі «REіндустріалізація – локалізація складної техніки».

Розпочали поїздку Одещиною зі «Стальканату». Тут працюють близько 1000 осіб, середня заробітна плата - 20 000 грн, всі вакансії заповнені. Продукцію компанії купують в 30 країнах світу, з них половина - країни ЄС.

19 жовтня під час засідання Комітету Федерації з підтримки експорту та залучення інвестицій керівники компаній - членів ФРУ, галузевих організацій роботодавців разом з Торговим представником України Тарасом Качкою обговорили перспективи та основні напрямки перегляду Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування при Федерації роботодавців України, створений за підтримки Конфедерації промисловості Данії-Dansk Industri - DI розпочинає надання нового сервісу – проведення безкоштовних для членів ФРУ семінарів під загальною назвою TAX-meeting.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України