15 та 16 грудня 2020 року на Крюківському вагонобудівному заводі працювала комісія фахівців Укрзалізниці з технічного приймання двох пасажирських вагонів міжнародного класу габариту RIC на чолі з директором департаменту з пасажирських перевезень Тарасом Пасічником. Ці два вагони створені й виготовлені на КВБЗ за стандартами європейських залізниць. Вони призначені для міжнародних перевезень та можуть рухатися коліями як 1520, так і 1435 мм.

Вчора, 15 грудня в Ужгородському прес-клубі відбулася підсумкова прес-конференція Голови Федерації роботодавців Закарпаття Володимира Панова, присвячена знаковим для Закарпаття фрагментам та подіям 2020 року, а також новим викликам, які постануть перед бізнес-спільнотою, владою та громадами у наступному році.

23 листопада КВБЗ відправив до Білорусі 50 вагонів для перевезення мінеральних добрив із заключної контрактної партії для відкритого акціонерного товариства «Бєларуськалій». З-поміж усіх вагонів-близнюків вирізнявся один, на якому був символічний напис «1500 вагон».

20 листопада відбулося он-лайн засідання Ради Асоціація Украгромаш. Розглянули питання, які будуть пріоритетними у діяльності асоціації найближчим часом та у наступному році:

Протягом 5-6 листопада на підприємстві працювала міжвідомча комісія, що здійснювала приймальні випробування вагонів-платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01. Комісія вирішила прийняти результати випробувань дослідного зразка вагона-платформи моделі 13-7138, що оформлені відповідними протоколами.

Допомога агробізнесу. Коронакриза та погодні умови поточного року істотно вплинули на кількість зібраного українськими аграріями врожаю. Рятувати ситуацію взялися вітчизняні виробники мінеральних добрив. Як саме?

В умовах пандемії COVID-19 спеціалісти «Автоскладального заводу №1» почали шукати варіанти, як як запобігти швидкому розповсюдженню вірусу в межах транспортних засобів, а разом із тим зберегти комфорт пасажирів під час пересування. В результаті вони винайшли спосіб для очищення та знезараження поверхонь і повітря салонів.

«Як повторити інвестиційне диво початку 2000-х на Закарпатті або створити нове?» ‒ важлива тема «Re:Open Zakarpattia», форуму ідей та рішень для розвитку Закарпатської області, який відбувся 7-8 листопада 2020 року на території СК «Деренівська купіль».

Акціонерне товариство «ЕЛЕКТРОМАШИНА», м.Харьків – компанія з більш ніж 150-річною історією. Провідний український виробник і постачальник комплексних рішень в області електромашинобудування, що включають інжиніринг, виробництво, поставку, сервіс і модернізацію електродвигунів для залізничного транспорту, вугледобувної галузі, підприємств металургії.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України