Голова Федерації роботодавців Черкащини Олександр Дорош під час сесії Черкаської обласної ради звернувся до депутатів з ключовими питаннями, які наразі гостро стоять перед українськими роботодавцями.

8 листопада «Благодійний фонд Родини Жебрівських» направив високопродуктивні кисневі концентратори* у лікарні міст Івано-Франківськ, Шостка та смт.РужинЖитомирської області. Загальна сума допомоги склала понад 700 тисяч гривень.

Через загострення пандемії в Одеському регіоні виникли загрозливі тенденції із забезпеченням медичним киснем закладів охорони здоров’я, які надають у стаціонарних умовах медичну допомогу хворим на COVID-19, спричинених збільшенням споживання медичного кисню, пов’язаного з особливостями клінічного перебігу захворювання, викликаного варіантом «Дельта» коронавірусу SARS-Co-2 та тимчасовим зупиненням роботи декількох постачальників медичного кисню.

Провели дуже цікавий онлайн-івент з Головою Сумської ОДА Дмитром Живицьким, членом Президії Ради ФРУ Григорієм Дашутіним, власниками машинобудівних компаній і керівниками провідних університетів, зокрема, Сумського державного університету.

Через зростання цін на енергоносії низка підприємств Черкаської області може збанкрутувати, особливо це стосується тих компаній, які мають найбільшу частку енергоресурсів у собівартості продукції.

В жовтні лікарні Дніпра та Нікополя отримали від ИНТЕРПАЙП та Благодійного фонду «Відродження регіону» медичне обладнання та засоби індивідуального захисту на загальну суму 970 тисяч гривень.

Фармак відкрив оновлену дільницю третього цеху, встановивши найдовшу лінію пакування лікарських засобів та додаткове виробниче обладнання від кращих світових постачальників. Інвестиції у проєкт склали 7,8 млн $.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України