В день автомобилиста и дорожника вице-президент Национальной ассоциации дорожников Украины Максим Шкиль рассказывает о том, как меняется престижность профессии дорожного строителя в современной Украине.

20 жовтня компанію “Modern-Expo” відвідав радник міського голови Луцька Ігор Поліщук, щоб обговорити питання співпраці та реалізації спільних проєктів, в тому числі — запровадження розумних зупинок.

В четырех медицинских учреждениях города мариупольские активы Группы Метинвест оборудуют прямой подачей кислорода 220 коек, для более эффективного лечения пациентов с коронавирусным заболеванием. На строительство новых кислородных постов компания направила 17 млн грн.

В связи с ростом заболеваемости компания продолжает оказывать помощь медицинским учреждениям. В ближайшее время в больницы Днепра, Никополя и Новомосковска мы поставим 80 специально подготовленных койко-мест для пациентов с COVID-19 и пневмониями.

Проблема застарілих вантажних вагонів «Укрзалізниці» не нова. Час від часу її обговорення вщухає, а згодом відновлюється з новою силою. Наразі відбувається друга стадія цих обговорень, адже з'явився актуальний привід. Напередодні Міністерство інфраструктури оприлюднило на своєму сайті для публічного обговорення проєкт наказу про затвердження Порядку встановлення заборони експлуатації вантажних вагонів на залізничному транспорті. Документом встановлюються граничні терміни експлуатації вагонів і забороняється їх використовувати понад зазначений термін.

30 вересня у Кропивницькому під час «АгроЕкспо – 2020» відбулось засідання Асоціації «Украгромаш» за участі запрошених представників машинобудівних підприємств та інших об’єднань бізнесу.

В АГРОМАТі відбулися щорічні збори Української Асоціації Кераміки.

Представники найбільших підприємств галузі зібралися, щоб обговорити динаміку ринку і можливості для розвитку українських виробництв.

Близько 50-ти теплопостачальних підприємств 3 15 областей України одностайно підтримали, якнайшвидший розгляд та прийняття законопроекту №3800-1, який забезпечить вчасний початок опалювального сезону по всій країні.

25 вересня на заводі «Єврокар» відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками клубу «Z 100» (клуб топ-менеджерів та власників провідних компаній Закарпаття).

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України