Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод повідомив про успішне завершення клінічного дослідження з вивчення ефективності кверцетину: обидві лікарські форми препарату продемонстрували ефективність у складі комплексного лікування пневмонії, асоційованої з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Найближчим часом ФРУ разом із партнерами презентує дослідження «Стратегічні орієнтири поглиблення торговельно-економічних відносин України з країнами Європейського Союзу в умовах дії Угоди про асоціацію». В його основі - опитування національних виробників, галузевих асоціацій та експертів.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький направив звернення до Голови Верховної Рада України Дмитра Разумкова щодо підтримки внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості (законопроект № 3739 від 24.06.2020).

У 2020 році в наших зверненнях до влади на пресконференціях та в публікаціях у ЗМІ ми заявляли, що 2020 рік буде роком рекордного зниження виробництва вантажних залізничних вагонів в Україні, а 2021 – роком повної зупинки такого виробництва.

За ініціативи Голови правління Об'єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтина Журавля відбулась робоча зустріч з Головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецким. Основним питанням стала підтримка внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості. Законопроект 3739.

За 20 років КВБЗ та суміжні підприємства створили потужний цикл виробництва транспорту соціального призначення. Це виробництво може забезпечити потреби країни в рухомому складі для залізниць та метрополітенів.

Метінвест став власником Покровської вугільної групи. Експерти кажуть, що це дозволить компанії зменшити залежність України від імпорту коксівного вігулля.

Зустрілися у Хмельницькому з Головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим, головою Комітету ВРУ з питань економічного розвитку Дмитром Наталухою, керівниками Хмельниччини.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України