Українська фармацевтична компанія ІнтерХім на честь свого 30-річчя переказала 3 000 000 грн на Флот морських дронів! Також компанія оголосила про додатковий збір серед своїх співробітників, партнерів та клієнтів.

Сергій Шевченко, CEO ARAMIS: "Поставляти високотехнологічну продукцію у такі країни, як Чеська республіка завжди вважалося достатньо високим досягненням, оскільки клієнт звиклий до німецької техніки вибирає тільки найбільш надійних постачальників. Робити це під час війни, розуміючи ставлення до ризиків Чеського бізнесу, вкрай важка задача.

Троє учнів-сантехніків – Андрій Пікловський, Андрій Ярошевський та Юрій Рибак – візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу професійної майстерності WorldSkills International. Україна долучилася до руху WorldSkills ще 2016 року, однак уперше відправляє учасників на міжнародний етап змагань. Конкурс за компетенцією «Сантехніка та опалення» відбудеться 2-5 листопада у місті Лар (Німеччина).

До початку повномасштабного вторгнення, денний об’єм споживання електроенергії на заводі "Гидросила" був 95-100 тис. кВт/год, з початку вторгнення ця цифра знизилася до 65-68 тис. кВт/год.

Попри всі виклики воєнного часу, українські виробники знаходять можливість відновити та продовжувати виробництво, давати роботу працівникам та партнерам, якісну продукцію клієнтам та тримати економічний стрій.

Наші - інноваційні! Сьогодні в управлінні АСТАРТИ – земельний банк 220 тис. га. У компанії дбають, аби навіть в умовах війни усі ділянки були засіяні й оброблені. І саме сучасні діджитал-технології допомагають їм щодня тримати аграрний фронт й ефективно керувати процесами.

Війна сильно вдарила по тютюновій галузі України: зупинка виробництв, проблеми з імпортом та логістикою, нестача сировини. Індустрія переживає складний період, але дефіциту продукції вдалось уникнути.