28 липня відбулася зустріч голови Федерації роботодавців Закарпаття Володимира Панова з директором Державного навчального закладу "Ужгородський центр професійно-технічної освіти" Сергієм Тимко.

Минулого тижня у Києві пройшла 33-тя Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2021, яка вкотре довела, що українські виробники техніки і обладнання для АПК випускають передові, сучасні, високотехнологічні і складні машини, в які інвестовано і досвід світових лідерів.

33-тя Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2021, що стартувала 08 червня у Києві, вкотре доводить, що українські виробники техніки і обладнання для АПК випускають передові, сучасні, високотехнологічні і складні машини, в які інвестовано і досвід світових лідерів.

22 травня, відбулася зустріч бізнесу, організована Uzhhorod Business Partner Group, з головою Федерації роботодавців Закарпаття, топ-менеджером, бізнесменом, девелопером, Громадським діячем – Володимиром Пановим.

18 травня 2021 року за участю Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства відбулася зустріч представників Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ), Союзу хіміків України, Всеукраїнської аграрної ради (ВАР), а також представників виробників добрив.

Законтрактовані Компанією обсяги переробки на наступні три місяці 2021 календарного року становлять 60 тис. тонн. Перероблятиме цукор-сирець Яреськівський цукровий завод.

28 квітня в рамках перевірки виконання державного оборонного замовлення разом із заступником Міністра оборони України Олександром Миронюком, головою Чернігівської ОДА Анною Коваленко відвідали наших друзів та колег – компанію «Пожмашина». Гостей зустрічав СЕО компанії, член Президії Ради ФРУ Олег Аверьянов.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України