«Розвиваючи економіку тилу, наша компанія підтримує також своїх партнерів і постачальників, дає їм можливість працювати в цих складних умовах», - каже Юрій Сорочинський, генеральний директор Nemiroff. Компанія допомогає постраждалим від війни та підтримує економіку країни.

Компанія Гідросила постачає свою продукцію до 15 країн Європейського Союзу: Німеччини, Великобританії, Іспанії, Нідерландів, Португалії, Фінляндії, Бельгію, Польщі, Румунії, Угорщини, Болгарії, Словаччини, Хорватії, Литви та Латвії.
Головою наглядової ради ПрАТ «Гідросила Груп» є член Президії Ради ФРУ Павло Штутман.

#ФРУ_наші
Видобуток і переробка корисних копалин - cеред ключових галузей, які забезпечують зайнятість і зростання економіки.

Віталій Немілостівий у інтерв'ю виданню Defense Express - про "ленд-ліз" та те, як Україна може використати його для відновлення своєї оборонної промисловості.

В минулому житті, коли слово «війна» асоціювалося тільки з Другою Світовою, «Київгума» постачала вироби власного виробництва з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону до понад 30 країн світу. Щомісяця ми запускали виготовлення десятків нових виробів. Ми були єдиним українським виробником повного циклу галузі – з власним конструкторським відділом та інструментальним цехом. Тобто ми не тільки могли виготовити продукт на замовлення, ми могли й розробити креслення під вимоги замовника, і тут же, в стінах нашого інструментального цеху, зробити всі прес-форми.

Законопроект-блискавка № 7360 від 10.05.2022 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» сьогодні прийнято на засіданні Верховної Ради України.