Нещодавно на Ужгородщині відбувся перший у регіоні економічний форум «Релокація на Закарпаття: європейський вимір», участь в якому брали представники бізнесу, неурядових організацій, влади і міжнародні партнери, котрі з перших днів повномасштабної війни надають прихисток евакуйованим українцям, передають гуманітарну допомогу та підтримують бізнес у цей непростий час.

Нещодавно в обласному центрі Закарпаття відбувся дводенний міжнародний форум “Україна у Карпатському Єврорегіоні”, який організатори присвятили світлій пам'яті доктора соціологічних наук, політика та вченого - Сергія Устича.

Перший форум ідей та рішень для розвитку Закарпатської області «Re:Open Zakarpattia», який з великим успіхом пройшов нещодавно у регіоні, визначив одну з ключових тем під назвою: «Як повторити інвестиційне диво початку 2000-х на Закарпатті або створити нове?». Лейтмотивом дискусії стала думка про те, що без прориву, без інвестиційного дива, без стрімкого інвестиційного стрибка, Україна приречена на стале відставання від країн першого та, навіть, другого світу.

Голова Федерації роботодавців Закарпаття, бізнесмен, громадський діяч Володимир Панов, який не так давно випустив у світ свою книгу «Думай, як гендиректор», поділився своїм баченням розвитку бізнесу на Закарпатті у сьогоднішніх непростих умовах.