Тримаємо стрій, працюємо пліч о пліч із нашими захисниками, українським народом

Сьогодні трохи позитиву від економічного фронту України. Тримаємо стрій, працюємо пліч о пліч із нашими захисниками, українським народом.

Короткі підсумки. Від початку березня майже 250 промислових підприємств, що входять до Федерації, відновили свою роботу, незважаючи на ризики та складнощі воєнного часу. Адже саме цього потребують сьогодні країна та суспільство. Також ще близько 70 компаній зараз релокуються і протягом найближчих тижнів розпочнуть працювати.

Все це стало можливим завдяки рішучості власників, відданості колективів та кооперації наших колег по Федерації, які допомагали один одному відновити и виробництво.

Зі зрозумілих причин не вказуємо назви, але дякуємо всім нашим підприємствам та галузям!

Вдячні сільгоспмашинобудівникам, які працюють заради посівної, попри розриви виробничих ланцюжків, забезпечують аграріїв технікою.

Важко переоцінити роботу аграріїв, що розпочали найважчу посівну в історії незалежної України.

Дякуємо приладобудівникам Чернігова, які під обстрілами, у знеструмлених підвалах лише з генератором виконували важливе замовлення для великої державної компанії.

Вдячні підприємствам енергетичного машинобудування Сумщини, Полтавщини та Харківщини, що працювали в умовах воєнних дій та допомагали забезпечити роботу енергетичної галузі.

Окрема подяка енергетикам, з'вязківцям, комунальникам усієї країни за забезпечення безперебійної роботи критичної інфраструктури.

Дякуємо двом швейним фабрикам, що безупинно видають форму для ЗСУ, для спецпідрозділів і для Нацгвардії. Ще дві фабрики домашнього текстилю повністю переключилися на спальні мішки та іншу продукцію для ЗСУ, а також на матраци, подушки та ковдри для переселенців. Виробництво еко-сумок переключили на пошиття спецспорядження для тероборони.

Дякуємо скловиробникам, які весь час працюють, забезпечуючи тарою наших фармацевтів та харчовиків.

Відновлюють виробництво великі металургійні компанії у Запоріжжі та Дніпрі.

В Києві розпочалося виробництво гумових накладок для бронежилетів.

В мирний час кожного місяця компанія запускала виробництво десятків нових виробів для різних галузей - промисловості, сільського господарства тощо. Сьогодні ж їх новинка продиктована потребою воєнного часу.

Дякуємо українським виробникам, за те, що зберігають робочі місця, платять податки, виготовляють продукцію, необхідну нашим захисникам, забезпечують продовольчу безпеку та багато інших важливих аспектів життя країни.

Робили, робимо та робитимемо все, щоб максимально допомагати вам у вашій роботі.

Працюємо заради Перемоги!

Все буде Україна!

Відновлення України - це щоденна робота вже зараз

Сьогодні, прочитавши інформацію, оприлюднену Міжнародною організацією праці про те, що, за їх...