Виробнича кооперація з іноземними компаніями, замовлення в Україні, контракти дадуть нашим людям роботу та стимул повернутися

Грудневий ранок у Копенгагені. Ще майже темно, але у величезній будівлі зі скляними стінами – офісі Конфедерації промисловості Данії, що височить у самому центрі данської столиці, вже засвітилися теплі вогні. Це, зокрема, й логотипи сотень відомих компаній, які є членами DI - Maersk, Carlsberg, Lego та багато інших.

H. C. Andersens Boulevard 18 - це не просто адреса офісу Dansk Industri, це серце економіки Данії.

І не випадково саме тут говоримо із журналістом видання Borsen. Це важливе інтерв’ю. Адже з понеділка по п’ятницю друкована та онлайн версії газети розповідають майже 100 000 читачів щодня про ділові новини та політичні рішення, що впливають на життя бізнесу. Майже третина читачів Børsen є генеральними або фінансовими директорами компаній.

І ця аудиторія для нас надзвичайно важлива. Адже ці люди дуже добре розуміють, що в Україні війна, підтримують нас і щиро прагнуть допомагати, але потребують інформації щодо того, як саме це зробити, зокрема, як допомогти економіці України ", розповідає гендиректор ФРУ Руслан Іллічов.

"Тож ставив собі за мету максимально донести нашу головну ідею - ми надзвичайно цінуємо всю підтримку, допомогу і бажання наших закордонних партнерів допомагати Україні у відновленні. Проте наша мета - допомогти українським компаніям збільшити виробництво, експорт, зберегти і створити нові робочі місця. Робочі місця – наш ключовий пріоритет. Люди, які виїхали з України, ніколи не повернуться, якщо для них не буде роботи.

Саме тому виробнича кооперація з іноземними компаніями, замовлення в Україні, аутсорсинг, контракти дадуть нашим людям роботу та стимул повернутися в Україну. І саме до цього ми закликаємо наших партнерів. Мені здається, журналіст найвпливовішого ділового видання Данії цю думку почув і дуже чітко її акцентував у своїй статті, дякую Hakon Redder.

Розповів про проблеми та досягнення українського бізнесу на економічному фронті країни на прикладі компаній-членів ФРУ.

Саме вони - справжні герої цієї публікації. Адже це вони сьогодні, навіть за умов воєнного часу, продовжують інвестувати та будувати і вірять в свою країну.

Працюємо разом заради Перемоги!

Rebuild Ukraine. Як український бізнес бачить відбудову України та свою у ній участь

Чомусь останнім часом я відчуваю чіткий дисонанс у тому, що чую щодня у спілкуванні з колегами по...

Разом робимо великі справи та впевнено йдемо до Перемоги

Генеральний директор ФРУ Руслан Іллічов: "Дорога Родино ФРУ! 20 років разом – у радісні та надскладні...