Захист працівників під час епідемії – першочергове завдання для компанії «ПОЖМАШИНА»

Коронавірусна хвороба – це реальна загроза для цілого світу.

Захворювання, спричинене новим вірусом COVID-19 сьогодні фактично поставило на коліна Італію, Іспанію, Німеччину тощо. Щодня ми бачимо сумні новини звідти і зрозуміло, не хочемо повторення подібного сценарію у нас в країні.

Щоб захистити наших працівників ми, ще 13 березня перейшли на режим жорсткого карантину – частина людей, які можуть працювати дистанційно вже переведені на такий режим роботи.

Фахівці, незадіяні у безперервному виробничому циклі, з початку квітня перебуватимуть на карантині, але вже два тижні вони у повній мірі забезпечені захисними масками, антисептиками, їм двічі на день вимірюється температура одними з найкращих сучасних термометрів. На підприємстві регулярно проводиться дезінфекція всіх виробничих приміщень.

Та все ж є такі співробітники, які за будь-яких обставин мають працювати, щоб забезпечити роботу підприємства, зберегти його, особливо в умовах кризи та карантину. Компанія виконує державні замовлення – виготовляє аварійно-рятувальну та протипожежну техніку для потреб ДСНС України. Тому просто зобов'язана працювати. Розуміючи, це і, прагнучи, максимально захистити людей від можливого інфікування – нами ще 23 березня закуплено і доставлено на підприємство 700 масок, 600 респіраторів 100 експрес тестів на коронавірус , 1000 пар рукавичок, 200 пар окулярів, антисептичні та дезінфікуючі засоби.

Ці запаси поповнюються, щоб люди, виконуючи свою роботу почувалися захищеними.

«ПОЖМАШИНА» дуже серйозно ставиться до протиепідемічних заходів, бо це питання здоров'я і життя працівників. Наше головне завдання зараз – убезпечити всіх по максимуму та зберегти Компанію в цих нелегких умовах. Епідемія мине, люди повернуться до своєї роботи. Сподіваюсь, що інші компанії теж наслідують наш приклад і подбають про своїх працівників. Ми всі і Україна в цілому вийдемо з цієї ситуації. Треба всім разом розуміти, що наша головна цінність – це люди! Хто буде працювати? Хто відновлюватиме підірвану економіку країни? Давайте максимально збережемо наших людей! Без них заводи, компанії, фірми, великий, середній чи малий бізнес просто не зможе існувати.

Другим завданням на другий-третій квартал цього року я бачу розвиток експортного потенціалу. Європейські країни зупинили заводи. Це наш шанс вийти на їх ринки. Виробничі потужності дозволяють виробляти продукцію на рівні кращих європейських зразків з більш привабливими цінами для європейських споживачів. Так, рік буде не легкий, це потрібно усвідомлювати та вже мати скориговані плани подальших дій.

Ще раз наголошую – збережіть працівників від пандемії. Наші люди – це запорука подолання пост епідеміологічної кризи!

30 років Незалежності України. Як відобразилися вони на промисловості? Погляд через призму машинобудування

Наближається 30-річчя Незалежності нашої держави. Для країни цей проміжок часу став переломним,...

Закон про локалізацію. Чи справді в ньому є «підводні камені»?

У липні минулого року Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроeкт №3739, який в...

Рік і не поганий, і не хороший: дали старт процесам для успішного розвитку

Як ви оцінюєте 2020 рік для Компанії та країни? Особливо, з огляду на те, що в цілому рік був...

Член Президії Ради ФРУ, СЕО "ПК "ПОЖМАШИНА"

Наша думка

Два выстрела в прямом эфире

На прошедшей неделе в зоне боевых действий застрелился 20-летний солдат-контрактник украинской армии. Шокирующее видео этого трагического события, обнародованное отдельными СМИ, снял на свой телефон его сослуживец.