Приклад того, як нація та країна можуть стати сильнішими

Зміни Байдена до закону «Купуй американське» – це збереження робочих місць і спрямування федеральних коштів на стимулювання економіки країни.

В першу чергу ці зміни є перемогою для американських працівників.

А ще це приклад того, як Президент країни і його адміністрація шанують свій народ.

В рамках повідомлення Білого Дому місцева складова США у продуктах, які купує американський уряд, збільшиться з 55 % зараз до 75 % у 2029 році, що є найбільшою такою запропонованою зміною в Законі «Купуй Американське» з моменту його прийняття - майже 90 років тому. Відповідно до пропозиції, обов'язкова місцева складова зросте до 60 % після реалізації та до 65 % у 2024 році, перш ніж досягне порогу в 75 %.

Шановні народні депутати, ЧАС ЛОКАЛІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НАСТАВ! Зверніть особливу увагу на пряму мову Президента України Володимира Зеленського під час обговорення співпробітництва з MEDEF про те, ЩО ЛОКАЛІЗАЦІЯ НЕОБХІДНА!

Законопроект №3739, який ще з 21 липня минулого року знаходиться на розгляді у ВРУ, покликаний зробити обов'язковою частку місцевої складової 10% при держзакупівлях транспорту та ряду інших категорій машинобудівної продукції з поступовим збільшенням до 40%.

Це значно менший відсоток, ніж в США.

Але навіть він може забезпечити:

• майже 4 % зростання ВВП
  • 62 тисячі нових робочих місць
  • 200 тисяч існуючих робочих місць буде збережено.

Загалом у проекті задіяно 4000 компаній виробників кінцевої продукції та комплектуючих.

У яких працюють люди, що досі не зневірилися в Україні і розвивають нашу промисловість.

Локалізації бути! Цього вимагають 150 тисяч працівників українських заводів, які поставили свої підписи під зверненням до керівництва країни на підтримку законопроекту. Разом з родинами – це 500 тисяч українців, які довірили долю країни законотворцям.

Невже ми не здатні зробити для своїх виробників, своїх працівників, своєї економіки те, що роблять США, країни ЄС, Китай, Туреччина та інші країни?
Локалізації бути 900

03.08.2021 1

03.08.2021 2

20 років ФРУ. Переможемо - відсвяткуємо!

Голова Ради ФРУ Дмитро Олійник: "Дорогі друзі! Вітаю нас всіх із нашою спільною 20 річницею – 20-літтям ФРУ.

Економіка, яка базується на ціні газу у декілька разів вище, ніж у конкурентів, приречена бути неконкурентоздатною

Купівля газу на споті і сильна гривня вбивають експортерів і роблять нашу продукцію неконкурентною на зовнішніх ринках.

Україна стоїть на порозі кризи, якої не знала за всю новітню історію

А уряд звітує що «всьо під контролем».. «Зима близько» це вже не мем із фільму «Гра престолів» ,...

Голова Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців скляної промисловості»

Наша думка