Як ми відкрили ще одне виробництво

Хочете вбити нашу економіку? А ось дзуськи! Відкриваємо новий проект. І він знову про виробництво.

Трохи розповім, з чого почалася ця нова історія. Війна, на жаль, сильно вдарила по продажах всього «цивільного» асортименту. А це не лише тканини для одягу, а й меблево-декоративні тканини. Які ми вже 27 років продаємо оптом, в роздріб та через інтернет магазин ТК.UA.

Але, зненацька навіть для мене, керівник департаменту декору Олена Волосевич, замість того, щоб скорочувати людей, вирішила відкрити ще одне виробництво.

Саме на першому поверсі будівлі, де вже майже 25 років знаходиться офіс ТК закрився великий салон пілатесу. Олена «перехопила» оренду, що звільнилася, і вирішила скористатися можливістю мати власне виробництво поряд з головним шоу-румом, який займає у нас весь 2 і 3-й поверхи. Вийшло щось схоже на відкриту кухню у ресторані, коли клієнти за бажання можуть спостерігати процес приготування. І хоч до локації ТК (ви напевно її знаєте – вул. Миколайчука 3А) поблизу потоку машин та пішоходів на першому поверсі більше проситься торгове приміщення, тепер тут верстати, верстати, верстати…))

Я бачу новий проект як повноцінний швейний цех у поєднанні з експериментальним виробництвом. Але Олена зі мною не погоджується (втім, як завжди) і вважає, що це вже невелика фабрика з пошиття інтер'єрних виробів. І переконливо просить мене більше не називати це виробництво цехом, а ще однією фабрикою, 12-ою за рахунком у родині ТК, тільки поки що маленькою!

Називається фабрика ТК-Декор & Factory, вже оснащена найнеобхіднішим сучасним обладнанням і може виконувати завдання будь-якої складності від масового виробництва до індивідуальних замовлень.

Один із основних замовників – дизайнери інтер'єрів. Але якщо ви сам собі дизайнер і розумієте, що хочете – приходьте! А якщо не розумієте – проконсультуємо та допоможемо!

Як це працює:

- Менеджери-консультанти в офісі ТК допоможуть підібрати тканини в нашому (найбільшому в Україні!) оптовому шоу-румі з урахуванням ваших уподобань та потреб.

- Конструктори професійно втілять ідеї дизайнерів будь-якої складності.

- Кваліфіковані швачки (їх зараз 11, а скоро буде 20 і у нас реально найкрутіші профі, готові як до роботи на потоці, так і до індивідуальних замовлень) оперативно все відшиють.

Що ми тут робимо:

- штори, гардини, тюль;

- скатертини, комплекти для кухні;

- декоративні подушки та чохли;

- все для HoReCa;

- шопери, сумки, інтер'єрні вироби.

На потоці вже замовлення Розетки, Епіцентру, Леруа Мерлін, ОЛДІ, Prom. ua та кілька індивідуальних замовлень.

І хоч нове виробництво працює вже майже два місяці, лише нещодавно вирішили оголосити про офіційне відкриття.

Побажайте нам удачі! Кульок не буде, але по ковтку вип'ємо і за роботу. В нас свій фронт, економічний, і ми його тримаємо…

Як ми відкрили ще одне виробництво

Мародерство во время "чумы"

Предупреждали ведь министра - начнется новая волна ковида, а о защите медиков никто не...

Жизненно необходимая врачам продукция месяцами бесполезно лежит на складах

Хочу рассказать про сегодняшнюю организацию закупок средств защиты для наших медиков.

Президент Всеукраїнського об'єднання роботодавців "Укрлегпром", власник компанії "ТК-Group"

Наша думка

Володимир Приходько підтримує пропозицію ФРУ щодо кандидатури віце-прем’єр-міністра з розвитку стратегічних технологій та інновацій

Федерація роботодавців України, УСПП, Торгово-промислова палата, Рада підприємців при КМУ та Федерація профспілок України звернулися до Президента та Прем’єр-міністра України  з пропозицією...