Українські виробники сільгосптехніки – члени ФРУ представили свою техніку на Міжнародній виставці АГРО-2021

33-тя Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2021, що стартувала 08 червня у Києві, вкотре доводить, що українські виробники техніки і обладнання для АПК випускають передові, сучасні, високотехнологічні і складні машини, в які інвестовано і досвід світових лідерів.

На експозиціях більш як півсотні вітчизняних промислових підприємств, у т.ч., що входять до Федерації роботодавців України, представлено зразки, технічні, цінові та інші переваги яких достойно конкурують із зарубіжними аналогами, забезпечуючи потреби вибагливих споживачів не лише в Україні, а і далеко за її межами. Географія експорту машин і механізмів для ведення аграрного бізнесу походженням з України охоплює майже всі континенти.

Наявні переваги, здобуті власними зусиллями трудових колективів, дають підстави стверджувати і наполягати на розширенні дієвої державної підтримки, прямо чи опосередковано направленої на розвиток промислових виробництв.

Адже, відомий факт, що розвиток промисловості всередині країни спричиняє ріст доходів у вітчизняних сільгосптоваровиробників, що в результаті дає позитивний ефект для росту економіки держави.

Ельворті2

Ельворті

photo 2021 06 09 16 37 11

Лозовські машини2