Кременчуцький Завод комунальної техніки підтримує законопроект 3739

Кременчуцький Завод комунальної техніки, вітчизняна компанія, що має власне виробництво, яке постійно розвивається, підтримує законопроект 3739 «Про внесення змін до Закону України «Про державні закупівлі», спрямований як на підйом машинобудівної галузі, так і української економіки в цілому.

«АЛЬФАТЕКС» — це один з найбільших виробників комунальної та дорожньої техніки в Україні: з серйозним конструкторським потенціалом; сервісним центром, оснащеним сучасним діагностичним обладнанням; і головною рушійною силою — професіоналами високої кваліфікації, які працюють на ринку спецтехніки не один десяток років.

Вся техніка сертифікується й отримує всі необхідні дозвільні документи.

Асортимент продукції налічує більше 700 моделей.

Після обговорення ініціатив, колектив підприємства поставив підписи під відкритим зверненням до Президента, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України на підтримку проекту Закону України № 3739 та Постанови КМУ щодо здійсненню закупівель продукції машинобудування із підтвердженим ступенем локалізації.

Alfatex2

Alfatex1

Alfatex3

Популярні новини