УПЕК - найбільша приватна машинобудівна компанія в Україні, з більш ніж 25-річним досвідом. У складі індустріальної групи ряд провідних підприємств, в тому числі і містоутворюючих, а також кілька конструкторських бюро і інженерних центрів, що зберегли унікальні технології проектування і виробництва.

Підприємство спеціалізується на розробці і виробництві комплексних систем автоматизованого управління, контролю і діагностики електрообладнання для залізничного транспорту та метрополітену.

Працівники "ТІТАЛ" поставили свої підписи під відкритим зверненням до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-Міністра України стосовно підтримки та необхідності прийняття проєкту Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості шляхом запровадження механізму локалізації товарного виробництва.

Це один з найбільших виробників сталевих канатів і арматурних пасм в Східній Європі, лідер виробництва метизної продукції в Україні.

Співробітники ПрАТ "ТЕРА Україна" (м.Чернігів) поставили свої підписи під відкритим зверненням до керівництва країни стосовно підтримки та необхідності прийняття проєкту Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості шляхом запровадження механізму локалізації товарного виробництва.

Цьогорічна виставка AGROEXPO у Кропивницькому мала своєрідну «фішку»: на багатьох зразках продукції українських машинобудівників можна було побачити заклик #локалізації_бути, #підтримай_3739.

Свої підписи під відкритим зверненням до керівництва країни вже поставили тисячі працівників трудових колективів Чернігівської області. Збір підписів триває.

"Найбільша виставка України – Агроекспо 2020 розпочала роботу в Кропивницькому. 450 компаній презентують свою продукцію. За останні вісім років тут значно зросла кількість української техніки, зокрема, комунальної та спеціальної, виготовленої саме вітчизняними виробниками. Максимальну підтримку власної промисловості, зокрема машинобудування якраз і підтримує законопроект про локалізацію. І вже понад 200 підприємств підписали заяву на підтримку такого нововведення.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України