Сьогодні дуже плідно поспілкувалися з новим керівником «Укрзалізниці» - Головою правління Володимиром Жмаком та директором з управління взаємовідносинами з органами державної влади Дмитром Романюком.

Протягом 5-6 листопада на підприємстві працювала міжвідомча комісія, що здійснювала приймальні випробування вагонів-платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01. Комісія вирішила прийняти результати випробувань дослідного зразка вагона-платформи моделі 13-7138, що оформлені відповідними протоколами.

Акціонерне товариство «ЕЛЕКТРОМАШИНА», м.Харьків – компанія з більш ніж 150-річною історією. Провідний український виробник і постачальник комплексних рішень в області електромашинобудування, що включають інжиніринг, виробництво, поставку, сервіс і модернізацію електродвигунів для залізничного транспорту, вугледобувної галузі, підприємств металургії.

У компанії добре розуміють, що в умовах економічної коронакризи, саме локалізація – це для України шанс отримати нові виробництва та технології, високу додана вартість, робочі місця. І не лише у машинобудівній галузі. Адже на одне робоче місце тут приходиться сім робочих місць у суміжних галузях.

ЗТР приєднується до ініціативи щодо підтримки законопроекту № 3739 про локалізацію виробництва при державних закупівлях. ПрАТ "Запоріжтрансформатор" – підприємство у Запоріжжі, яке виробляє трансформатори та шунтуючі реактори. Споживачами продукції ЗТР є електрогенеруючі компанії та оператори електромереж. Має близько 1200 працівників.

УПЕК - найбільша приватна машинобудівна компанія в Україні, з більш ніж 25-річним досвідом. У складі індустріальної групи ряд провідних підприємств, в тому числі і містоутворюючих, а також кілька конструкторських бюро і інженерних центрів, що зберегли унікальні технології проектування і виробництва.

Підприємство спеціалізується на розробці і виробництві комплексних систем автоматизованого управління, контролю і діагностики електрообладнання для залізничного транспорту та метрополітену.

Працівники "ТІТАЛ" поставили свої підписи під відкритим зверненням до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-Міністра України стосовно підтримки та необхідності прийняття проєкту Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості шляхом запровадження механізму локалізації товарного виробництва.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України