В четырех медицинских учреждениях города мариупольские активы Группы Метинвест оборудуют прямой подачей кислорода 220 коек, для более эффективного лечения пациентов с коронавирусным заболеванием. На строительство новых кислородных постов компания направила 17 млн грн.

В связи с ростом заболеваемости компания продолжает оказывать помощь медицинским учреждениям. В ближайшее время в больницы Днепра, Никополя и Новомосковска мы поставим 80 специально подготовленных койко-мест для пациентов с COVID-19 и пневмониями.

Як відомо, у березні поточного року в рамках заходів, спрямованих на протидію поширенню COVID-2019, КВБЗ разом з іншими підприємствами Кременчука долучився до справи додаткового оснащення необхідним обладнанням медичних закладів міста.

Компанія Київстар надала кошти на закупівлю 6 851 захисних костюмів для медичних працівників, які вже 5 місяців знаходяться на передовій боротьби із COVID-19. Проєкт здійснюється у партнерстві з благодійним фондом «Твоя опора», з яким мобільний оператор має досвід багаторічної співпраці. Захисні костюми були доставлені у 25 опорних лікарень в 13 областях України.

Гендиректор ПрАТ «СКФ Україна», член правління Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців Богдан Волчок 17 липня виконав приємну та відповідальну місію: передав для потреб вірусологічної лабораторії Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України цінне обладнання та розхідні матеріали загальною вартістю понад 45 тис. грн, яке придбане за кошти очолюваного Богданом Анатолійовичем підприємства та допоможе вірусологам швидше та якісніше проводити ПРЛ-дослідження на Covid-19.

На початку липня Черкаський «Азот» закінчив монтаж і встановлення газифікатора рідкого кисню в Третій міській лікарні, необхідний для роботи централізованої системи подачі кисню, над відновленням якої тут нині працюють.

Понад 9 тисяч кубічних метрів кисню на суму понад 190 тис. грн безоплатно надали меценати з Благодійного фонду «Волинь-2014» та Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців Волинській обласній клінічній лікарні для допомоги хворим на Сovid-19.

Ми поступово повертаємося до звичного ритму життя: виходимо на роботу, спілкуємося з колегами, бізнес партнерами, друзями, родинами.

Але і в цій ситуації, про небезпеку спричинену COVID-19 забувати не варто.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України