Реалізація проєкту SafePlace4UA від благодійного фонду Юність 2.0 стала можливою завдяки фармацевтичній компанії ІнтерХім та Undersun Hotel, які виступили спонсорами створення і встановлення укриття.

"Юрій Сорочинський, СЕО Nemiroff, під час нашої конструктивної товариської бесіди розповів, як компанія працює у воєнні часи, допомагає нашим воїнам, українцям, що постраждали від війни, розповідає світові про український дух та, навіть в ці складні часи, збільшує експорт, а відповідно, підтримує економіку сплатою податків", - пише гендиректор ФРУ Руслан Іллічов.

Національний мобільний оператор Київстар ініціює проєкт «Бізнес єднається заради перемоги» та запрошує до співпраці власників генераторів, готових підключати до них телеком-обладнання.

Українська фармацевтична компанія ІнтерХім на честь свого 30-річчя переказала 3 000 000 грн на Флот морських дронів! Також компанія оголосила про додатковий збір серед своїх співробітників, партнерів та клієнтів.

Сергій Шевченко, CEO ARAMIS: "Поставляти високотехнологічну продукцію у такі країни, як Чеська республіка завжди вважалося достатньо високим досягненням, оскільки клієнт звиклий до німецької техніки вибирає тільки найбільш надійних постачальників. Робити це під час війни, розуміючи ставлення до ризиків Чеського бізнесу, вкрай важка задача.

Коли мова йде про життєво необхідні ліки, війна не може стати на заваді. Вона навпаки мотивує розвиток сильної та незалежної української фармацевтики, переконані у компанії.

Цей кредит є важливою складовою фінансування Astarta-Kyiv банками з іноземним капіталом і свідчить про високий рівень довіри до компанії в умовах військового стану.