Під час круглого столу, який відбувся у ФРУ 30 червня, представники вітчизняних виробників ЗІЗ, громадської спілки «Біомедзахист», ДП «Медзакупівлі», Мінекономіки, МОЗ, Профспілки працівників охорони здоров’я України обговорювали проведення публічних закупівель ЗІЗ для закладів охорони здоров’я у 2021 році та шляхи покращення ситуації.

Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод повідомив про успішне завершення клінічного дослідження з вивчення ефективності кверцетину: обидві лікарські форми препарату продемонстрували ефективність у складі комплексного лікування пневмонії, асоційованої з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Чому Україна досі закуповує засоби захисту від COVID-19 сумнівної якості, наші хворі та медики гинуть, а вітчизняні виробники втрачають роботу? Як повернути конкуренцію та якість у «ковідні» закупівлі? Про це говорили під час круглого столу у Федерації роботодавців України представники вітчизняних виробників ЗІЗ Мінекономіки, ДП "Медзакупівлі", РНБОУ, громадської спілки «Біомедзахист».

ПрАТ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ АЗОТ», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, отримало реєстраційне посвідчення й відновило випуск кисню медичної якості.

Результат = сума всіх зусиль. Формула не з алгебри, а з життя. Коли доводиться вирішувати завдання вимагає масштабного результату, то і зусилля докладаємо відповідають умовам.

В умовах пандемії COVID-19 спеціалісти «Автоскладального заводу №1» почали шукати варіанти, як як запобігти швидкому розповсюдженню вірусу в межах транспортних засобів, а разом із тим зберегти комфорт пасажирів під час пересування. В результаті вони винайшли спосіб для очищення та знезараження поверхонь і повітря салонів.

«Полтавський завод медичного скла» закупив 3 кисневі газифікатори: на 2000 літрів та 2 по 1000 літрів. За словами керівника заводу Олександра Кудацького, більший кисневий газифікатор (або кисневу станцію) вже установили на території Полтавської обласної інфекційної лікарні. Газифікатор на 2000 літрів обійшовся підприємству в 970 тис. грн.

В четырех медицинских учреждениях города мариупольские активы Группы Метинвест оборудуют прямой подачей кислорода 220 коек, для более эффективного лечения пациентов с коронавирусным заболеванием. На строительство новых кислородных постов компания направила 17 млн грн.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України