Дякуємо колегам з Латвійськлї конфедерації роботодавців (LDDK) за допомогу нашій країні!

Підтримка України відбувається на всіх рівнях, ми особливо вдячні нашим партнерським організаціям роботодавців за кордоном.

Однією з перших на допомогу прийшла Латвійська конфедерація роботодавців (LDDK). Дякуємо колегам за допомогу нашій країні.

А ще Федерація роботодавців України та LDDK провели декілька зустрічей з партнерами щодо заходів, спрямованих на підтримку трудового потенціалу нашої країни, застосування різноманітних форм навчання дорослого населення.

Чергова зустріч відбулася наприкінці тижня за участі латвійської сторони: LDDK, Міністерства освіти Латвії, латвійських державних та приватних навчальних закладів, асоціацій.

Обговорювали латвійський досвід та можливості:

• дистанційне навчання,
  • пропозиції навчальних закладів, центрів навчання підприємств,
  • навчання на робочому місці та онлайн навчання наставників на виробництві,
  • підтримку організації процесів навчання дорослого населення в Україні, враховуючи релокацію підприємств в більш безпечні регіони країни.
Ми отримали можливості вивчення існуючих дистанційних платформ задля подальшої адаптації та інтеграції їх в процеси навчання дорослого населення в Україні.

«Латвія відкрита до співпраці та допомоги українському народу у різних напрямках, особливо в тих, що стосується розвитку людського капіталу. Ми маємо багато цікавого та корисного досвіду, яким можемо поділитися та розпочати спільно з Федерацією роботодавців України довготривалі партнерські проєкти співробітництва», зазначила заступник генерального директора LDDK Інес Степіна.