Прес-конференція: "Харчові продукти здорожчають на 5%, переробні аграрні підприємства отримають збитки до 70%. Кому вигідний закон 3656?"

ФРУ взяла участь у прес-конференції "Харчові продукти здорожчають на 5%, переробні аграрні підприємства отримають збитки до 70%. Кому вигідний закон 3656?"

Зниження ПДВ до 14% на окремі види сільгосппродукції призведе до зростання собівартості харчових продуктів до 5 % і зниження прибутковості переробних підприємств на 50-70%, тому відповідний закон (№3656) необхідно ветувати, заявили учасники прес-конференції в Українських новинах. Адже він руйнує конкурентне середовище, наші виробники втрачають позиції на внутрішньому ринку, відбудеться збільшення імпорту у сфері виробництва молока, м'яса, м'ясних продуктів. Ця ініціатива матиме негативні соціальні наслідки, а також зростання цін для виробників

Прес-конференція:

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України