«Поруч на кожному кроці». День на ТОВ "Київгума"

Гасло «Поруч на кожному кроці» дуже вичерпно характеризує цю компанію. Адже її продукція поруч з кожним із нас у щоденному житті – вдома, на роботі, у транспорті, на фермі, у війську та на виробництві, аптеці та лікарні, в магазині й спортзалі. І це – далеко не повний перелік. Провели суперцікавий день на ТОВ "Київгума".

Компанії та її співзасновнику і гендиректору Андрію Острогруду є чим пишатися:

• понад 4 000 видів продукції з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону для всіх галузей народного господарства,
  • близько 40% експорту (біля 30 країн)
  • більше 400 робочих місць,
  • підприємство повного циклу, що дозволяє надавати послуги з виробництва продукції, починаючи від розробки суміші та проектування оснастки до їх виготовлення,
  • власна торгова марка для найменших споживачів.

Все це – «Київгума»!

Вкотре переконалися, що наші - технологічні, працьовиті, креативні та здатні представляти Україну як її найкращі амбасадори.

А ще – у тому, що сила українських виробників – у якості та синергії.

Половина споживачів «Київгуми» – промислові компанії, дуже багато хто з них – члени ФРУ. Серед них – «Електрон», «Черкаський автобус», «Еталон», «Костопільський завод скловиробів», «Фармак» та багато інших.

Тобто, якщо будуть зростати промислові сектори, то буде разом з ними зростати і Київгума, і навпаки.

І це означає, що наші ініціативи щодо локалізації, розвитку вітчизняної промисловості - правильний та ефективний шлях.

Говорили також стимулювання вітчизняного експорту та інші вкрай потрібні вітчизняним виробникам ініціативи.

Дякуємо за запрошення та надзвичайно яскравий день разом, колеги!