Податковий законопроект №5600 потребує суттєвого доопрацювання

ФРУ повністю підтримує позицію Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова щодо необхідності суттєвого доопрацювання законопроекту №5600.

Ще на стадії розробки законопроекту ФРУ заявляла, що запропоновані законопроектом зміни до Податкового кодексу України не підкріплені жодними реальними економічними розрахунками, не передбачають системних та послідовних змін, а є хаотичним набором різноманітних ініціатив, значна частка яких у разі їх прийняття матиме негативні наслідки для бізнесу з різних секторів економіки та для економіки в цілому.

ФРУ зверталася до Комітету Верховною Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики та народних депутатів України з низкою зауважень та пропозицій щодо редакції законопроекту, прийнятої у першому читанні, та наполягає на їх врахуванні при розгляді законопроекту у другому читанні.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України