До уваги членів ФРУ! Діє програма підтримки виробничників, які вимушено зупинили (скоротили) виробництво

Нагадуємо, що на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, діє програма часткового безробіття для підтримки виробничників, які вимушено зупинили (скоротили) виробництво продукції, у тому числі через карантин та скоротили робочий час для своїх працівників.

За цією програмою виділено коштів на підтримку роботодавців та збереження робочих місць у сумі 133 млн.грн.

Федерація роботодавців розробила покроковий алгоритм дій роботодавця з отримання допомоги по частковому безробіттю. Щоб його отримати та з усіх додаткових питань допомоги по частковому безробіттю звертатись до департаменту дерегуляції підприємницької діяльності ФРУ, відповідальна особа Наталя Гостєва, 097 119 30 93, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Також інформуємо, що відповідно до Закону України «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», прийнятого 30 березня ц.р., державою надаватиметься одноразова допомога бізнесу, чия діяльність підпадатиме під заборону.

Після набуття чинності Законом та прийняття Урядом необхідних нормативно-правових актів для забезпечення реалізації Закону, буде розроблено алгоритм дій застрахованої особи з отримання цього виду допомоги і надано членам Федерації.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України