Результат - це сума всіх зусиль

Результат = сума всіх зусиль. Формула не з алгебри, а з життя. Коли доводиться вирішувати завдання вимагає масштабного результату, то і зусилля докладаємо відповідають умовам.

ПАТ "ЗАПОРІЖСТАЛЬ" спільно з благодійними фондами встановлять кисневу станцію в Запорізькій обласній інфекційній лікарні, яка забезпечить подачу кисню до 172 койко-місць. Також  Метінвест допоможе зробити розводку кисню до 104 койко-місць для пацієнтів лікувального закладу.

Рішення щодо реалізації цього проекту було викликано потребою медиків в лікуванні пацієнтів хворих на туберкульоз та COVID19. Установка кисневої станції та монтаж розводки кисню в палати лікарні пройде поетапно - Запоріжсталь забезпечить проектно-кошторисну документацію для установки кисневої станції та монтажних робіт по прокладанню киснепроводів, а також постачання і налагодження кисневого обладнання - модульних газифікаторів об'ємом 5 м³ кожний.

В цей соціальний проект комбінат інвестував 6 млн гривень.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України