Об'єднання роботодавців Волині. Підсумки та перспективи

У луцькому офісі «Модерн-Експо» відбулося засідання Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, очолюване головою ВОООР, гендиректором СП ТОВ «Модерн-Експо» Петром Пилипюком
.
Через пандемію коронавірусу це засідання правління ВОООР було першим у нинішньому році. Але – інтенсивним, продуктивним та конструктивним.

Звіт Петра Пилипюка про підсумки 2020 р. був схвалений одноголосно, адже робота ВОООР була прозорою, результативною та відповідальною.

Головними пріоритетами у доленосному пандемійному році були підтримка бізнесу, захист внутрішнього ринку, інші першочергові завдання, в тому числі – протидія поширенню SARS-Cov-2.

Загалом, як зазначив Петро Пилипюк, торік за рахунок сприяння членів ВОООР для боротьби з Covid-19 медичним закладам області було надано матеріальної допомоги на суму понад 4 млн грн.

«Це – чергове свідчення, що в нашій організації працюють підприємці, які думають не лише про прибуток власного бізнесу, а й дбають про всю волинську громаду, демонструючи всі ознаки справді соціально відповідального бізнесу та державницького підходу до справи», – наголосив Петро Пилипюк.

Об'єднання брало активну участь у роботі Федерації роботодавців України за всіма ключовими напрямами. Також Петро Пилипюк відзначив взаємодію з Офісом Президента, Кабінетом Міністрів України, Волинською обласною радою та ОДА, Луцькою міською радою, іншими установами та організаціями органів державної виконавчої влади та самоврядування, неурядовими структурами та громадськістю.

Серед важливих подій 2020 року Петро Пилипюк виділив проведення у Луцьку в березні 2020 р. виїзного засідання Експортного комітету Федерації роботодавців України, який він очолює, спільну протидію запровадженню податкових нововведень, шкідливих для бізнесу (закон «про податковий терор»), підтримку ініціативи запровадження локалізації виробництва в Україні, меморандум про співпрацю з Луцьким національним технічним університетом, важливість участі вітчизняних виробників у Національному проєкті «Модернізація Укрзалізниці», а також – липневий візит Президента, урядовців, народних депутатів, керівників органів місцевої державної влади та самоврядування на «Модерн-Експо».

Головне, зазначачили учасники зібрання, що в 2020 р. ВОООР зуміла зарекомендувати себе активним, ініцативним та відповідальним об'єднанням із представниками найрізноманітніших галузей ділової активності. Вони затвердили річний звіт обєднання за минулий рік та визначили пріоритети роботи на 2021.

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України