До Великої Британії доставлена продукція компанії Golden Tile

"Так само, як і за часів Другої світової війни, українці борються з фашизмом, що має чисельну перевагу, обігруючи стратегією та мужністю.

Так само, як і британці, українці не здаються ні за яких обставин.

Так само, як і британці проявляють лідерство у своїй рішучій підтримці України зброєю, фінансами та санкціями, ми не маємо права підводити своїх партнерів із "туманного Альбіону".

Домовленості мають виконуватись попри усі перепони.

У такі складні часи особливо приємно було отримати фідбек від дистриб'ютора Total Tiles, що продає керамічну плитку від світових лідерів у Великобританії", - розповідають у Golden Tile Ceramic Group.

"Сьогодні ми отримали додаткову поставку від нашого партнера та друга компанії ГОЛДЕН ТАЙЛ. Попри значні перешкоди, з якими довелось стикнутись українській компанії цьогоріч, наш лояльний постачальник проявив неабияку стійкість та рішучість, щоб таки здійснити важливу для нас поставку їх якісної керамічної плитки та керамограніту. Ми дуже вдячні та горді співпрацювати із цією компанією та сподіваємось на плідну кооперацію впродовж довгих років", - йдеться у повідомленні британських партнерів.