Ініціативу щодо запровадження критерію локалізації у публічних закупівлях активно підтримує та реалізовує й Волинське обласне обєднання організацій роботодавців на чолі з головою правління Петром Пилипюком. Зокрема, на спільному польсько-українському підприємстві «Модерн Експо» відбулися збори, де були присутні працівники виробництва, офісу, а також представники профспілки.

Перед колегами виступив Ігор Мордас – директор департаменту виробництва, який ознайомив працівників із основними засадами законопроекту та навів переконливі аргументи, чому він має бути ухвалений.

Свої підписи під зверненням до керівництва країни із вимогою якнайшвидше ухвалити законопроект 3739 щодо локалізації виробництва при публічних закупівлях та прийнятb постанови Уряду відносно закупівель в галузі машинобудування з підтвердженим рівнем локалізації вже поставили понад 400 працівників, збір підписів триває.

Також до ініціативи долучилися трудівники «Богдан Моторс», «Волинь Авто», «Волинь-Кальвіс», «Металдорс», «Ковельський Центр ПТО», «СКФ Україна» та багато інших.

Modern Expo

Modern Expo1

Modern Expo2

Modern Expo4