Роботодавці Одещини виступають за прийняття законопроекту №3739

За ініціативи Голови правління Об'єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтина Журавля відбулась робоча зустріч з Головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецким. Основним питанням стала підтримка внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості. Законопроект 3739.

На сьогодні на території Одеської області є підприємства, які напряму чи опосередковано отримають додатковий стимул для свого розвитку від прийняття змін до Закону "Про публічні закупівлі".

Це такі підприємства як ТОВ «Еверласт», ПрАТ «ВО Стальканат-Сілур», ПАТ «Одескабель», ТОВ «Татра Юг» та інші. Вказані підприємства створюють мультиплікаційний ефект розвитку місцевої економіки. Так як для обслуговування вказаних виробництв залучаються підприємства з різних сфер, що в першу чергу дає можливість створювати нові робочі місця в області.

Вважаємо, що прийняття вказаного проекту Закону дозволить збільшити надходження податків до місцевого бюджету та покращити соціально-економічний стан області. Тому Об’єднання організацій роботодавців Одеської області підтримує законопроект, запропонований Федерацією роботодавців України, і проводить політику щодо його прийняття.

Сергій Гриневецький запевнив присутніх, що відповідні звернення будуть підписані на адресу Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова і Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Окрім цього, представники регіональних виробничих підприємств обговорили питання сприяння популяризації товарів і послуг бізнесу Одещини та можливості створення знаку якості сервісу туристичних підприємств області. Особливо гостро постали питання собівартості енергоносіїв, захисту укранського експорту на міжнародній арені, ефективності підготовки кадрів в сучасних профтехучилищах (ліцеях) і стану розвитку автомобільного транспорту в області для задоволення потреб населення у перевезеннях на внутрішньо-обласних автобусних маршрутах.

Роботодавці Одещини виступають за прийняття законопроекту №3739

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України