Привітання з ювілеєм ФРУ від Генерального секретаря Міжнародної організації роботодавців Роберто Суареса

Генеральний секретар Міжнародної організації роботодавців - International Organisation of Employers Роберто Суарес:

«Шановні друзі та колеги! З великою гордістю ми разом з вами відзначаємо 20-ту річницю заснування Федерації роботодавців України.

Коли ми спостерігаємо жахливі втрати, які завдає вашій країні війна, ми глибоко вражені тим, як ви продовжуєте працювати та своїми діями допомагаєте підтримувати функціонування економіки та компаній. Ви з силою та мужністю долаєте історичні виклики, які постали перед Україною.

Ваша стійкість перед обличчям великих труднощів надихає всю міжнародну спільноту роботодавців.

Але ми також хочемо привітати вас із успішними двома десятиліттями служіння бізнесу України. Фраза, яку ми часто використовуємо в МОР і яку багато хто з вас знає, це «створення сприятливого середовища для бізнесу».

Колеги, ви досягли цього за останні 20 років, зробивши вражаючий і значний внесок у розбудову різноманітного та міцного економічного сектора. Сектора, від якого, як показали останні події, залежить виживання світу.

Поки тривають дискусії про відновлення після війни – хоча вона ще далека від завершення, я хотів би підкреслити, що МОР працюватиме з вами. Ми готові допомогти вам – у будь-якій якості, яку ви вважаєте за потрібну – відновити приватний сектор ще сильнішим і стійкішим, ніж він був до цих поточних трагічних подій.

Друзі, я надзвичайно вдячний за можливість звернутися до вас і бути з вами солідарними під час цієї особливої події. Я впевнений, що наступні два десятиліття ви зустрічатимете усі виклики з тією ж енергією та наполегливістю, які ви демонстрували нам протягом останніх 20 років».