«Допомагаємо українцям – підтримуємо український бізнес»

«Допомагаємо українцям – підтримуємо український бізнес» – саме такою є ключова ідея нового міжнародного пілотного проекту, започаткованого ФРУ разом із Міжнародною організацією праці та ДАНІДА, який ми представили у травні.

Його ключова мета – збереження та створення нових робочих місць в Україні. Адже за оцінками МОП з 24 лютого Україна втратила близько 4,8 млн. робочих місць. Тож маємо вже сьогодні говорити про робочі місця в Україні, робити конкретні кроки задля відновлення країни, застосовувати інструменти економічного зростання як частину плану розбудови. Щоб тим, хто тимчасово виїхав, було куди та навіщо повертатися.

«Ми вже зараз виходимо до наших іноземних партнерів з наступною аджендою – друзі, якщо ви хочете допомогти Україні, давайте разом подумаємо, що з цієї допомоги може бути вироблено в Україні», - каже гендиректор ФРУ Руслан Іллічов.

Навіть в умовах тієї страшної війни, що триває в Україні, наша промисловість має великий потенціал.

Ми готові працювати і наші підприємства працюють, починаючи з територій, що знаходяться у кількох кілометрів від зон бойових дій і закінчуючи Антарктидою.

І унікальність нашого проекту полягає в тому, що наші іноземні партнери підтримали нашу ініціативу і кожна одиниця продукції, яку містять 3500 фуд-боксів, які відправляться до постраждалих від бойових дій регіонів. виготовлена українськими руками на українських підприємствах.

Благодійний фонд "Повір у себе " та АСТАРТА стали місцевими партнерами проекту в Україні.

Виготовленням продуктів харчування – борошно, крупи, м’ясна консерва – займаються команди регіональних підприємств АСТАРТИ. Також її працівники формують продуктові пакети та доставляють їх потребуючим.

І ми розуміємо, що це правильно і що таке можливо сьогодні робити в Україні по багатьох позиціях.

Саме тому дуже вдячні нашим друзям, що підтримали наш проект!

Сподіваємося, шо його підтримають й інші іноземні партнери».