AGROEXPO-2021

Відбудеться: 29.09-02.10.2021

Запрошуємо Вас відвідати або прийняти участь у міжнародній агропромисловій виставці "АГРОЕКСПО-2021", яка буде проходити з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький.

Це – найбільша агропромислова виставка в Україні з рекордними розмірами відкритої та критої виставкової площі – 125 тисяч квадратних метрів. Діапазон тематичних розділів виставки дуже широкий: техніка та технології галузі рослинництва, транспорт і спецтехніка для сільського господарства, будівництво, енергозабезпечення, екологія, лісове та присадибне господарство, тваринництво. Також відбудуться демонстраційні покази техніки відомих світових і вітчизняних брендів та виставка автомобільних новинок. В рамках виставки відбудеться вже традиційний "Покровський ярмарок",

Серед основних організаторів виставки - Федерація роботодавців України та Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «УКРАГРОМАШ».

Розташована виставка за адресою: м. Кропивницький, вул. Перша виставкова (Мурманська), 8.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: www.ukragroexpo.com

Вересень 2021
»