Міжнародна виставка у Туркменістані Фото: www.kaztr.com
20.04.2017

Міжнародна виставка у Туркменістані

20-22 червня 2017 року Торговельно-промислова палата Туркменістану проводитиме у м. Ашхабад міжнародну промислову виставку «Великий шовковий шлях – шлях дружби та братерства».

Про свою участь у цьому заході вже заявили близько 150 підприємств із Китаю. Італії, Росії, Ірану, Туреччини та Туркменістану.

ТПП Туркменістану зазначає, що участь у виставці надасть унікальну можливість отримати розширену інформацію про інвестиційний клімат та перспективи розвитку в різних областях економіки Туркменістану, представити останні досягнення у сфері технологій, дизайну, сільського господарства, харчової, фармацевтичної і медичної промисловості, виробництва товарів, для обміну досвідом і продемонструвати переваги регіону для іноземних інвесторів.

Для отримання більш детальної інформації про виставку звертайтеся до її оргкомітету: http://www.silkroad.com.tm

Інші пропозиції

Виробникам будматеріалів для експорту

18.09.2017