Промислові виставки в Кенії Фото: nihaowang.com
28.03.2017

Промислові виставки в Кенії

Упродовж квітня в столиці Кенії (м. Найробі) у Міжнародному конгрес-центрі відбудуться 8 промислових виставок.

11 - 13 квітня

Учасники з понад 30 країн візьмуть участь у XX торговельній виставці «Автоекспо» (легкові та вантажні автомобілі, автобуси, автозапчастини, обладнання, комплектуючі, аксесуари, інструменти і послуги), що стала одним із найбільших ярмарків у Африці, яка за останні роки збільшила на 30% імпорт такої продукції.

Провідні нафтові і газові компанії світу візьмуть участь у VI виставці «Нафта та газ: Експо-2017» для імпорту енергоносіїв з Африки та вивчення нових можливостей для бізнесу. Минулого року компанії з 22-х країн світу представили свої експоненти для учасників і відвідувачів заходу.

VI міжнародна виставка «Енергетика та енергетичне обладнання: Африка-2017» буде присвячена демонстрації устаткування для виробництва енергії з відновлюваних і невідновлюваних джерел, що може бути поставлено до африканських країн.

IV виставка «Сонячна Африка» сприятиме реалізації проектів із використання величезного потенціалу сонячної енергії на африканському континенті.

___________________________________________________________________________________________________________________

20 - 22 квітня

XX міжнародна виставка «Білдекспо» вже стала одним із найбільш відомих будівельних ярмарків у Африці. Цього року, як очікується, у ній візьмуть участь компанії з понад 40 країн світу.

IV виставка «Lightexpo-2017» стане важливою подією на ринку освітлення в Східній Африці та сприятиме розвитку світлотехнічної промисловості регіону, яка знаходиться на підйомі.

IV промислова виставка «Afriwood-2017» буде присвячена розвитку деревообробної промисловості Кенії і країн Східної Африки та платформою для реалізації нових проектів і технологій.

Під час проведення III міжнародної виставки «MineExpo-2017» будуть представлені техніка, обладнання та новітні технології для видобутку і переробки корисних копалин і проведення землерійних робіт.

У разі зацікавленості щодо участі у виставкових заходах в Кенії прохання звертатися до координатора бізнес-делегації від Федерації роботодавців України, радника Федерації роботодавців України Володимира Самофалова - тел.: (044) 251 7021, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інші пропозиції

Експорт для підприємств легпрому

22.01.2018
Голландська компанія шукає українських виробників чоловічих вовняних жакетів, пальт, корпоративного одягу, одягу для захисту від дощу, середнього та високого цінового сегменту. Компанія має велику мережу у Нідерландах