Виробникам сільгосптехніки та обладнання Фото:fotostock.com
06.02.2018

Виробникам сільгосптехніки та обладнання

Румунська компанія, що має понад 10-річний досвід імпорту техніки, обладнання та аксесуарів для сільського господарства та тваринництва (причепи, косилки, доїльні установки для корів, козлів, овець, резервуарів для охолодження молока, генератори тощо), зацікавлена у розширенні власного портфоліо та пропонує свої послуги як агент або дистриб'ютор на внутрішньому ринку, компаніям, які хочуть вийти на ринок Румунії.

Потенційний партнер повинен бути надійним та виробляти якісну і сертифіковану продукцію за конкурентними цінами.

Залежно від продукції, компанія може виступити як агент, що представлятиме продукцію зарубіжних виробників-партнерів, або як дистриб'ютор для продажу сільськогосподарського і тваринницького обладнання зарубіжних компаній-партнерів.

Дізнатися більше деталей, а також повідомити про зацікавленість у співпраці можна за посиланням http://bit.ly/2s9e7dQ (щоб залишити заявку, натисніть на "Request more information" в формі за посиланням).

Джерело

Інші пропозиції

Експорт для виробників добрив та олій

19.02.2018