Відкрити власний бізнес в Австрії Фото: www.immodirekt.at
22.05.2017

Відкрити власний бізнес в Австрії

Відкрити власний бізнес в Австрії допоможе австрійська державна агенція "Austrian Business Agency" (ABA), яка опікується питаннями організації діяльності компаній, що розпочинають свій бізнес в цій країні.

Агенція надає безкоштовні консультації з цих питань зацікавленим іноземним компаніям, починаючи від відкриття офісу/підприємства – до подальшого супроводу у процесі заснування та діяльності компанії.

Послуги АВА включають:
- сприяння у пошуку місця для представництва та його виборі;
- допомогу щодо заснування компанії та подальшого інформаційного супроводу;
- надання інформації про підтримку та можливості фінансування; економічну ситуацію у відповідному регіоні країни; з питань трудового, корпоративного та податкового законодавства; стосовно потенційних австрійських партнерів і зв'язків із постачальниками;
- допомогу у пошуку персоналу та ін.;
- надання необхідних контактів на національному та регіональному рівнях;
- підтримку у вирішенні адміністративних процедур (трудові дозволи, візи тощо).

Більш детальну інформацію про діяльність "Austrian Business Agency" можна отримати звернувшись до Департаменту міжнародного співробітництва Федерації роботодавців України. Контакти: Володимир Самофалов, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , а також завітавши на сайт АВА: www.investinaustria.at (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

Інші пропозиції

Експортуй до Швеції

20.06.2017
В рамках 6-го Шведсько-українського бізнес-форуму Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку провів семінар «Експорт до Швеції». Федерація роботодавців України наполегливо рекомендує компаніям звернути увагу на

Календар виставок Великої Британії-2018

20.06.2017
Посольство України у Великій Британії представило План-календар проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів у Великобританії на 2018 рік.

Індонезійська торговельна виставка

12.06.2017
За інформацією Посольства Республіки Індонезія в Україні, у період з 11 по 15 жовтня 2017 року у виставковому комплексі BSD міста Бантен (Індонезія) буде проходити 32-а Індонезійська торговельна виставка (Trade Expo