Україна на «Експо-2017» у Казахстані Фото: planeta.moy.su
10.05.2017

Україна на «Експо-2017» у Казахстані

У 2017 році Україна стане почесним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки «Експо-2017», яка відбудеться в м. Астана (Казахстан) у період з 10 червня по 10 вересня цього року.

Основна тема виставки – «Енергія майбутнього».

Міжнародна спеціалізована виставка «Експо-2017» – є глобальною подією, учасниками якої стануть більше 100 країн світу, 10 міжнародних організацій (ООН, IRENA тощо). Очікується більше 5 мільйонів відвідувачів з усього світу.

Вперше за більше ніж 5 років Україна буде представлена на цій світовій події офіційним національним стендом.

Участь України у виставці – це можливість презентувати міжнародній спільноті потенціал використання відновлюваних джерел енергії, а також зацікавити та мотивувати потенційних інвесторів працювати в Україні.

Це нагода налагодити конструктивний та тісний діалог між урядами країн, неурядовими організаціями, компаніями та громадянським суспільством щодо забезпечення сталого розвитку енергетики, скорочення викидів парникових газів та енергоефективності.

Під час виставки Україна буде презентувати найкращі напрацювання, сучасне обладнання та матеріали у сфері енергоефективності та всіх напрямках відновлюваної енергетики: сонячній, вітровій, гідроенергетиці, вирощування енергетичних культур, виробництво теплової та електричної енергії з відходів сільського господарства тощо.

Дізнавайтеся все про участь України у Експо-2017 на спеціалізованому веб-сайті: http://expo2017ukraine.com.ua

Інші пропозиції

Експорт для виробників добрив та олій

19.02.2018