Американські інвестиції для України Фото:www.istockphoto.com
09.10.2017

Американські інвестиції для України

Корпорація приватних закордонних інвестицій (Overseas Private Investment Corporation, OPIC), яка є фінансовим інститутом розвитку уряду США, підтримує американські компанії, що інвестують в нові ринки за кордоном, надаючи кредити та гарантії на суму до 250 млн. доларів на кожен проект для захисту від політичних або економічних ризиків, наприклад, експропріації, у випадках війни й тероризму. Вона також підтримує фонди приватних інвестицій.

Програми OPIC доступні в більш ніж 160 країнах, у тому числі й в Україні. Починаючи з 1993 року, OPIC підтримала інвестиції у нашу країну на суму близько 600 млн дол. у таких секторах як фінансові послуги, сільське господарство, енергетика, розвиток малого та середнього бізнесу, а також інфраструктури.

OPIC працює з підприємствами приватного сектору з метою залучити американські довгострокові інвестиції, забезпечуючи рішення певних проблем, таких як, наприклад, відсутність фінансування, а також політичні та законодавчі ризики. OPIC надає свої послуги таким чином, щоб вони максимально задовольняли потреби індивідуальних клієнтів, вимоги проектів, стандартів Міжнародної організації праці щодо прав працівників.

Корпорація забезпечує фінансування та страхування нових проектів і розширення існуючого бізнесу, що призводить до додаткових інвестицій. OPIC не забезпечує короткострокових кредитів, експортних гарантій або фінансування поглинань.

Більш детальну інформацію щодо діяльності Корпорації приватних закордонних інвестицій можна отримати на веб-сайтах:
www.opic.gov

www3.opic.gov/OPICForms/Account/Login.aspx

www3.opic.gov/OPICForms/DocumentationInstructions.htm

Інші пропозиції

Конференція «Innovative City» у Франції

11.06.2018
Запрошуємо Вас презентувати свою компанію на конференції« Innovative City » у Франції, місто Ніцца за участю меріі м.Ніцца (Франція), Торгово-промисловоі палати регіону РАСА (Ніцца, Лазурне узбережжя) та представників

Торгова місія до Ізраїлю

25.05.2018
Запрошуємо українські компанії приєднатись до української бізнес-делегації торгової місії до Ізраїлю в IT та меблевому секторах, яка відбудеться з 22 по 24 липня 2018 року в Тель-Авіві. Що ви отримаєте: - Розуміння

Торгова місія до Відня