Американські гранти на розвиток бізнесу Фото: www.ukrinform.net
03.05.2017

Американські гранти на розвиток бізнесу

Агентство США з торгівлі та розвитку (U.S. Trade and Development Agency - USTDA) надає гранти іноземним підприємцям на розвиток бізнесу та залучає американських інвесторів до співпраці. Українські підприємці мають можливість отримати безоплатні гранти Агентства  для розвитку власного бізнесу. Середній розмір гранту становить 500 тис. дол. США.

Щорічно USTDA фінансує близько 125 проектів. Крім того, Агентство, як правило, залучає для подальшої співпраці з грантоотримувачем (місцева приватна компанія або державна організація) профільного американського інвестора з відповідним досвідом роботи та технологіями.

Місія USTDA - допомога країнам, що розвиваються, в економічному зростанні з одночасним наданням можливості американським компаніям виходу на ринки цих держав. Наразі Агентство діє в 66 країнах. Активність USTDA покриває багато секторів економіки, серед яких - проекти в галузі транспорту та енергетики, інфраструктури, телекомунікацій.

Основні заходи Агентства з підготовки проекту включають в себе: техніко-економічні дослідження і пілотні проекти, технічну допомогу та програми навчання (навчання може проводитися в США і / або в країні, в якій здійснюється проект).

У рамках реалізації проектів USTDA також організовує ознайомчі поїздки, що дають можливість іноземним грантоотримувачам відвідати США для ознайомлення з процесами розробки, виробництва та реалізації відповідних американських продуктів і послуг, які можуть допомогти їм при здійсненні проектів.

Більш детальну інформацію щодо отримання грантів можна отримати на веб-сайті Агентства США з торгівлі та розвитку: www.ustda.gov, а також звернувшись до Департаменту міжнародного співробітництва Федерації роботодавців України.
Контакти:
Володимир Самофалов

Інші пропозиції

Відкрити власний бізнес в Австрії

22.05.2017
Відкрити власний бізнес в Австрії допоможе австрійська державна агенція "Austrian Business Agency" (ABA), яка опікується питаннями організації діяльності компаній, що розпочинають свій бізнес в цій країні. Агенція надає

Україна на «Експо-2017» у Казахстані

10.05.2017
У 2017 році Україна стане почесним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки «Експо-2017», яка відбудеться в м. Астана (Казахстан) у період з 10 червня по 10 вересня цього року. Основна тема виставки – «Енергія

Міжнародна виставка у Туркменістані

20.04.2017
20-22 червня 2017 року Торговельно-промислова палата Туркменістану проводитиме у м. Ашхабад міжнародну промислову виставку «Великий шовковий шлях – шлях дружби та братерства». Про свою участь у цьому заході вже заявили