Ми поступово повертаємося до звичного ритму життя: виходимо на роботу, спілкуємося з колегами, бізнес партнерами, друзями, родинами.

Але і в цій ситуації, про небезпеку спричинену COVID-19 забувати не варто.

Три заклади охорони здоров’я Волині обладнанали автоматичними дезінфекційними станціями Saner. Компанія Modern Expo виготовила та встановила їх безоплатно задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції в області.

Компанія Modern Expo презентувала розроблену нею мобільну станцію дезінфекції. Новий продукт з’явився – на вимогу часу. В рамках власної соціальної ініціативи незабаром компанія встановить три такі станції у трьох луцьких лікарнях.

АТ «Укрзалізниця» закупило 10 тисяч експрес-тестів на COVID-19 та передає їх до відомчих лікарень.

Укрзалізниця вживає всіх необхідних заходів для захисту своїх співробітників. Компанія вже закупила 10 тис. експрес-тестів на COVID-19 та передає їх до відомчих лікарень з метою проведення попереднього тестування на коронавірус співробітників із симптомами COVID-19.

Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців та Благодійний Фонд «Волинь-2014» продовжують надавати доброчинну допомогу медичним закладам нашого краю для ефективної протидії поширенню інфекції SARS-CoV-2, що спричиняє смертоносну хворобу Covid-19. 10 квітня реалізовано черговий комплекс заходів.

Наша країна, як і весь світ, переживає зараз непрості турбулентні часи. Ми, як найбільша телеком-компанія в Україні, розуміємо стратегічне значення зв’язку та, незважаючи на усі виклики, щодня продовжуємо працювати та розширювати мережу 4G, щоб 26 мільйонів абонентів мобільного та 1 мільйон фіксованого зв’язку мали можливість спілкуватися з рідними та близькими. Також ми залишаємось надійним бізнес-партнером, який виконує усі зобов’язання на належному рівні, та соціально-відповідальною компанією.

Перед головним офісом Modern Expo у Луцьку запрацював поштовий термінал для автоматизованої доставки (видачі) продуктів харчування та інших товарів. Стимулом до запуску проекту стала нагальна потреба в обмеженні людських контактів, потреба у зручному і безпечному поході в магазин.
Вихід знайшли у розробці власного виробництва та співпраці з мережею супермаркетів Наш Край.

Щоденно 10 тисяч фахівців газорозподільних компаній виїжджають на аварійні виклики та усунення витоків газу, а також проводять екстрені й планові ремонти для стабільного газопостачання понад 8 млн споживачів газу, лікарень і державних установ. Щоб мінімізувати ризики для здоров’я, співробітників забезпечено:

Боротьба з коронавірусом в Україні триває, і одне з найважливіших завдань в цьому бою – вчасно і точно виявити захворювання. За останній місяць агрохолдинг «Астарта» передав в регіони сотні експрес-тестів. Компанія дослухалась до ідеї та ініціативи генерального директора ТОВ СП «Нібулон» Олексія Вадатурського, який запропонував перепрофілювати лабораторне устаткування аграріїв на тестування коронавірусу. Відтепер аграрії можуть поділитися і своїм спеціальним обладнанням.

За рішенням Кабінету Міністрів України на території держави оголошено карантин через коронавірус. А, враховуючи подальше поширення захворювання, яке переросло в пандемію, в Україні введено режим надзвичайної ситуації до 24 квітня 2020 року. Щоб забезпечити стабільну роботу підприємства за таких умов, виконання всіх рішень уряду та місцевих органів влади, задля збереження здоров’я та працездатності колективу на Крюківському вагонобудівному заводі створено штаб, який очолив голова правління Максим Крамаренко.

Більше новин

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України