Об'єднання організацій роботодавців Одеської області розробило ІНТЕРАКТИВНУ КАРТУ БІЗНЕСУ ЯКИЙ ОПИНИВСЯ НА МЕЖІ ЗНИКНЕННЯ. У ФРУ завжди готові підтримати важливу ініціативу, прагнемо поширити її на всю Україну!

Найбільша амбіція

За своєю природою я — перфекціоніст, відтак постійно прагну розвитку і вдосконалення. Це цікаво, це стимулює і дає мені сили. Врешті-решт такий постійний рух — вже, мабуть, моя органічна потреба, і тому я не відокремлюю розвиток особистий від розвитку власного бізнесу. Це паралельні, взаємодоповнюючі процеси.

"UKRAVIT" — одно из немногих украинских предприятий, которое активно наращивает продажи как на внутреннем, так и на внешнем рынках.

Компания вот уже более 20 лет сотрудничает с украинскими аграриями и разрабатывает продукты, ориентированные на их потребности.

Три заклади охорони здоров’я Волині обладнанали автоматичними дезінфекційними станціями Saner. Компанія Modern Expo виготовила та встановила їх безоплатно задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції в області.

Виставка «AGROEXPO» традиційно відбудеться восени – дати вже були анонсовані та залишаються без змін: з 30 вересня по 3 жовтня 2020 року. Незважаючи на всю складність цьогорічного сезону, пов’язану з карантинними заходами, ми докладаємо чималих зусиль, щоб «AGROEXPO-2020» пройшла вчасно і, як завжди, на високому рівні.

Компанія Modern Expo презентувала розроблену нею мобільну станцію дезінфекції. Новий продукт з’явився – на вимогу часу. В рамках власної соціальної ініціативи незабаром компанія встановить три такі станції у трьох луцьких лікарнях.

Кілька важливих економічних новин останніх днів практично збіглися за часом.

– Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль інформував про те, що Франція готова фінансувати проект поставки локомотивів виробництва компанії Alstom в Україні.

Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців та Благодійний Фонд «Волинь-2014» продовжують надавати доброчинну допомогу медичним закладам нашого краю для ефективної протидії поширенню інфекції SARS-CoV-2, що спричиняє смертоносну хворобу Covid-19. 10 квітня реалізовано черговий комплекс заходів.

Наша країна, як і весь світ, переживає зараз непрості турбулентні часи. Ми, як найбільша телеком-компанія в Україні, розуміємо стратегічне значення зв’язку та, незважаючи на усі виклики, щодня продовжуємо працювати та розширювати мережу 4G, щоб 26 мільйонів абонентів мобільного та 1 мільйон фіксованого зв’язку мали можливість спілкуватися з рідними та близькими. Також ми залишаємось надійним бізнес-партнером, який виконує усі зобов’язання на належному рівні, та соціально-відповідальною компанією.

Перед головним офісом Modern Expo у Луцьку запрацював поштовий термінал для автоматизованої доставки (видачі) продуктів харчування та інших товарів. Стимулом до запуску проекту стала нагальна потреба в обмеженні людських контактів, потреба у зручному і безпечному поході в магазин.
Вихід знайшли у розробці власного виробництва та співпраці з мережею супермаркетів Наш Край.

Більше новин

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України