Провідні об’єднання промисловців підтримали кандидатуру Володимира Семиноженка на посаду Президента НАН України.

СПІЛЬНА ЗАЯВА

Українського союзу промисловців та підприємців
Федерації роботодавців України
Торгово-промислової палати України
Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України

Ми, представники організацій, що об`єднують понад 12 тисяч підприємств, які репрезентують інтереси понад 8 млн працівників всіх галузей промисловості і напрямків підприємницької діяльності, заслухавши Програму дій кандидата в Президенти НАН України, академіка НАН України В. П. Семиноженка щодо розвитку Національної академії наук України, посилення впливу всієї української науки на економіку країни, вважаємо, що запропоновані підходи, управлінський досвід члена Президії НАНУ, Голови Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України, генерального директора Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України Володимира Петровича Семиноженка, досягнуті протягом останніх років результати в державній та політичній діяльності щодо підтримки науки та інновацій, надають нам всі підстави підтримати кандидатуру В.П. Семиноженка на виборах Президента НАН України.

Вважаємо, що саме такий шлях В.П. Семиноженка в науці, в гуманітарній сфері, виробничій практиці, в законодавчій діяльності, на вищих рівнях державного управління, досвід керівництва науковими та виробничими установами та підприємствами дозволить йому здійснювати гідне сучасне професійне керівництво найвищою науковою установою – Національною академією наук України.

В свою чергу наші організації готові всіляко допомагати Академії та її новому Президенту.

Spilna zajava SEMINOZHENKO