Локалізація виробництва на залізничному транспорті: практичні аспекти

Федерація роботодавців підтримує якнайшвидший запуск програм локалізації виробництва в галузі залізничного транспорту.

Водночас ми виступаємо за виконання поточних договорів вітчизняних виробників з «Укрзалізницею». Головне тут – розуміння потреб в оновленні рухомого складу, зокрема, електровозів і гарантій забезпечення замовлень. На цьому наголосив Руслан Іллічов, Генеральний директор ФРУ на засіданні членів робочої групи з питань локалізації виробництва на залізничному транспорті.

Під час засідання, в якому брали участь представники провідних підприємств-виробників (ПАТ «КВБЗ», ТОВ «Хартрон Експрес ЛТД», ДП «Електроважмаш» та ін.) та керівники профільних департаментів Мінекономіки та АТ «Укрзалізниці», обговорювалися як вітчизняний досвід локалізації виробництва так і конкретні пропозиції. Зокрема, йшлося про узгодження конструкторської документації машинобудування на залізничному транспорті.

transport 2

transport 3

transport 5

Популярні новини