Липень став першим місяцем дії Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Федерацією роботодавців України та Державною податковою службою України.

Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра Олійника, генерального директора Руслана Іллічова, в.о. Голови Державної митної служби Ігоря Муратова, членів Президії та Ради ФРУ, фахівців ДМСУ. Очільники Держмитслужби й Федерації роботодавців України підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво. Меморандум спрямований на консолідацію зусиль бізнесу та держави для забезпечення умов розвитку економіки, підприємницької діяльності та налагодження ефективного діалогу.

Учора відбулось зібрання Президії Ради Федерації, до якої входять відомі в Україні власники бізнесу та керівники наших галузевих і регіональних підрозділів.

Сьогодні під час круглого столу «Варяги» в наглядових радах держкомпаній. Панацея чи зло?» здійснили аналіз започаткованої у 2015 році за підтримки міжнародних партнерів амбітної програми реформ державного сектору економіки. Зокрема у частині створення та функціонування на стратегічно важливих підприємствах наглядових рад.

Сьогодні на АТ «Черкаський автобус» провели зустріч ініціативної групи народних депутатів з керівниками профільних підприємств щодо підтримки локалізації продукції машинобудування під час публічних закупівель.

Відбулась зустріч голови генерального директора ФРУ Руслана Іллічова та представників компаній-членів Комітету Федерації з надрокористування з головою Державної служби геології та надр України Романом Опімахом.

Сьогодні Верховна Рада 248-ми голосами «за» підтримала прийняття за основу законопроекту №3739 Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості.

Більше новин

Популярні новини

Відкрите звернення ФРУ до Прем'єр-міністра України щодо реалізації проекту з локалізації електровозів в Україні

Маніфест роботодавців України