Зустріч представників АТ «Укрзалізниця» та керівників і спеціалістів промислових підприємств
30.07.2019

Дата: 1 серпня 2019 року (четвер), о 14.00

Місце проведення: м. Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 1, конференц-зала Федерації (4-й поверх).

На зустрічі пропонується розглянути план капітальних інвестицій та ремонтів основних засобів АТ «Укрзалізниця» у 2019 і наступних роках. Питання є актуальним для промислових підприємств як в рамках процесу імпортозаміщення, так і в плані співробітництва з «Укрзалізницею». А фахова презентація допоможе виробничим підприємствам орієнтуватися на найближчі потреби товариства.

Окремо планується розглянути питання договірно-правових відносин підприємств-постачальників з АТ «Укрзалізниця».

Федерація роботодавців України в рамках таких зустрічей надає можливість «Укрзалізниці» та виробничим підприємствам  розглянути питання, які є для них актуальними і терміновими.

До участі запрошено керівників структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця», керівників та спеціалісти вітчизняних підприємств, продукція яких направлена на забезпечення потреб акціонерного товариства.

Запрошуємо представників підприємств на зустріч та просимо повідомити про свою участь на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Схожі новини