Зустріч основних гравців ринку автомобільних виробників України
21.11.2019

Зустріч основних гравців ринку автомобільних виробників України

21 листопада 2019 року в Соломоново, що в Закарпатській області, пройде зустріч основних гравців ринку автомобільних виробників України.

Форум ініціатив. Кластери Закарпаття

Форматом форуму покликано об'єднати власників компаній, промисловців, виробників, керівників ключових підприємств, роботодавців, іноземних інвесторів та представників експертного середовища. Серед запрошених заходу: власники топ-виробничих підприємств України та регіону, представники керівництва Федерації роботодавців України, а також зарубіжні партнери.

Закарпаття є осередком кластерної ініціативи та піонером у розвитку кластеру автомобільної промисловості та інших високоточних виробництв. Програму розраховано таким чином, що у Вас буде можливість відвідування найбільших інноваційних підприємств регіону із залученням іноземних інвестицій та ознайомлення із досягненнями промисловості регіону для запрошених партнерів.

Запрошуємо Вас, шановні партнери, експерти ринку та представники ЗМІ, долучитись до цієї події.

Реєстрація в строк до 25 жовтня 2019 року.

Детальна програма заходу

також з інформацією про захід можна ознайомитись на сторінці ФРУ у Facebook

FRA

Схожі новини