Засідання Митного комітету ФРУ
10.05.2019

Засідання Митного комітету ФРУ

Федерація роботодавців України запрошує взяти участь у черговому засіданні Митного комітету, яке відбудеться 16 травня поточного року, з 15:00 до 18:00.

Заплановане роз'яснення представниками ДФС, Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики основних нововведень, які передбачені законопроектом «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо деяких питань виконання Глави 5 розділу IV Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони» та положень проекту Закону «Про режим спільного транзиту».

Також під час Комітету плануємо обговорити проблемні питання, які виникають під час митного оформлення, зокрема при визначені митної вартості.

Засідання Комітету відбудеться за адресою: вул. Михайла Коцюбинського, 1, зала засідань Федерації (4 поверх).

Про прийняте рішення щодо участі просимо повідомити на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном: (044) 251-70-65.

З питань акредитації преси звертайтесь за телефонами - 251-70-48, +38 050 725 20 97 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Схожі новини