Засідання Комітету з питань захисту бізнесу та права власності ФРУ. Як захиститись від недобросовісних правоохоронців та рейдерства
15.07.2019

П'ятниця, 19 липня 2019 р. о 14.00.

Федерація роботодавців України (вул. Михайла Коцюбинського,1, зала засідань, 4-й поверх).

В Україні діють закони щодо удосконалення забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування («Маски-шоуСтоп-1» та «Маски-шоуСтоп-2»), які мають на меті захистити суб'єкти господарювання від неправомірних дій органів досудового розслідування. Між тим, як свідчать звернення бізнесу до ФРУ, ситуація змінюється на краще вкрай повільно.

Водночас в Україні побільшала кількість спроб неправомірного захоплення активів суб'єктів господарювання. При цьому рейдери користуються послугами недобросовісних реєстраторів та так званих активістів, аби зашкодити законній господарській діяльності підприємств.

Мета засідання - вироблення дорожньої карти з удосконалення Кримінального процесуального кодексу України та законодавства щодо протидії рейдерству для нового складу Верховної Ради України та розгляд конкретних кейсів підприємств.

У засіданні Комітету братимуть участь:

Олена Сукманова, перший заступник Міністра юстиції України

Ярослав Грегірчак, заступник бізнес-омбудсмена України

Представники провідних адвокатських об'єднань України, керівники підприємств, постраждалих внаслідок неправомірних дій органів досудового розслідування та рейдерських атак.

Запрошуємо на захід! Попередня реєстрація обов'язкова!

Контактна особа: Олег Вачаєв, заступник керівника Комітету з питань захисту бізнесу та права власності ФРУ, тел.: (044) 251- 70 -30, 097-637-06-23, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Схожі новини