У Києві відбудеться промо-конференція присвячена Кантонському Ярмарку
19.03.2019

У Києві відбудеться промо-конференція присвячена Кантонському Ярмарку

20 березня 2019 року для представників ділових кіл України, зацікавлених у співпраці з Китаєм, Китайська Торгова Асоціація, за підтримки Канцелярії Радника з торгово-економічних питань при Посольстві Китайської Народної Республіки в Україні та Центру Міжнародної торгівлі Китаю організовує Промо-конференцію, присвячену проведенню 125-ї сесії Кантонського Ярмарку.
   У зв'язку із зазначеним та розраховуючи на Вашу участь з розвитку українсько-китайських відносин, запрошуємо Вас прийняти активну участь у заході!
   Під час заходу обговорюватимуться шляхи розвитку торгівельно-економічного співробітництва з КНР у2019 році. Учасники заходу отримають актуальну інформацію від експертів щодо організації бізнесу з Китаєм, матимуть можливість особисто поставити свої запитання організаторам Кантонського Ярмарку та дізнатися проможливості, які він надає для розвитку бізнесу з Китаєм, процедурні та організаційні моменти участі у ньому.
   Учасники конференції також зможуть ознайомитися з культурою Китаю, скуштувавши традиційні китайські страви.
   Участь у заході безкоштовна, кількість учасників обмежується можливостями залу.
   Будемо раді бачити на заході саме Вас!
   У разі зацікавленості, прохання звертатися до Секретаріату КТА: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
   Для реєстрації, будь-ласка, заповніть форму.
   Кантонський ярмарок – це унікальна нагода налагодити пряму співпрацю з китайськими виробниками або ж спланувати вихід власної продукції на ринок КНР!