Трудові відносини. "Гарячі" питання для бізнесу
02.11.2018

Трудові відносини. "Гарячі" питання для бізнесу

8 листопада об 11.00 відбудеться спільний захід ФРУ, Ради бізнес-омбудсмена та Держпраці. На ньому обговорюватимуть проект системного звіту Бізнес-омбудсмена «Актуальні питання для бізнесу у сфері трудових відносин». За результатами обговорення будуть сформовані додаткові пропозиції від бізнесу. Згодом звіт буде представлено направлено до Уряду для його реалізації. Під час заходу відбудеться також обговорення особливостей здійснення контрольних заходів органами Держпраці та органами місцевого самоврядування. Представники бізнесу матимуть можливість поставити практичні запитання щодо порядку здійснення інспекційних відвідувань органами Держпраці та органами місцевого самоврядування з виявлення незадекларованих трудових відносин, правильності визначення штрафних санкцій тощо. Що особливо важливо з огляду на комплексні перевірки дотримання трудового законодавства, що тривають в Україні з жовтня 2018 р.

У заході братимуть участь:

Руслан Іллічов, генеральний директор ФРУ
Тетяна Коротка, заступник Бізнес-омбудсмена України
Роман Чернега, голова Державної служби України з питань праці
Представники бізнес-спільноти, керівники підприємств, адвокати та юристи.

Місце проведення: Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 1 (метро Університет), 4 пов., зала засідань

З питань акредитації преси звертайтесь за телефоном - 251-70-48, 251-70-30 або відправляйте заявку на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.