Прес-конференція на тему: «Як держава спричинила кризу в алкогольній галузі. Під загрозою тисячі робочих місць».
09.07.2019

Федерація роботодавців України запрошує до участі у прес-конференції на тему: «Як держава спричинила кризу в алкогольній галузі. Під загрозою тисячі робочих місць».

Прес-центр Інтерфакс-Україна (Київ, вул. Рейтарська, 8/5а) Середа, 10 липня 2019 о 14:00.

Верховна Рада, вносячи зміни у законодавство з метою посилення контролю за обліком, виробництвом та обігом пального та спирту етилового, допустила низку законодавчих колізій.

ДП «Укрспирт» за 7 місяців після прийняття змін не встановило належним чином оформлені витратоміри-лічильники на своїх об'єктах для відпуску спирту підприємствам споживачам.

Як наслідок, з 1 липня 2019 року ДП «Укрспирт» зупинило постачання етилового спирту виробникам алкогольних напоїв. Без невідкладного відновлення постачання етилового спирту вже найближчими днями підприємства всієї алкогольної галузі можуть зупинити господарську діяльність. Наслідки від цього можуть бути глобальними: масове звільнення працівників та припинення сплати податків і зборів до бюджету.

Про цю, та інші проблеми говоритимуть учасники заходу:

- Руслан Іллічов – генеральний директор Федерації роботодавців України;

- Юрій Сорочинський – директор ТОВ «ЛВН Лімітед» (ТМ «Nemiroff»);

- Володимир Остапюк – генеральний директор Асоціації «Укрводка»;

- Микола Бабич – директор департаменту управління виробництвом Bayadera Group;

- Віта Пономарьова – представник Федерації роботодавців алкогольної галузі, член Асоціації легальних виробників алкоголю;

- представники компаній «Златогор», «Львівський лікеро-горілчаний завод», холдингу Global Spirits, та інші учасники ринку.

Також до участі запрошені представники ДФС та ДП «Укрспирт».

Зокрема спікери повідомлять про загрози, перед якими опинилися провідні підприємства галузі, причини їх виникнення та можливі наслідки для підприємств, їх робітників та економіки України загалом. А також запропонують шляхи виходу з ситуації, що склалася.

З метою акредитації звертатись за телефонами: (044) 251-70-48, (050) 725-20-97 та на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Схожі новини