Конференція AGROPETROL 2019
01.02.2019

Конференція AGROPETROL 2019

8 лютого, готель Premier Palace (м. Київ, булв. Т. Шевченко, 5)

AGROPETROL - це відомий майданчик для зустрічі виробників та постачальників дизпалива, бензину, пропан-бутану, природного газу, електроенергії та міндобрив зі споживачами – представниками агрокомпаній та промислових підприємств.

Для членів Федерації знижка 30%.

9:30 – 10:00 РЕЄСТРАЦІЯ. РАНКОВА КАВА

10:00 – 11:30 СЕСІЯ 1. СВІТЛІ НАФТОПРОДУКТИ

Відкриття.

Вітальне слово (представник Мінагрополітики)

Розвиток аграрного сектору України, залучення інвестицій

Прогнози споживання енергоресурсів в аграрному секторі в 2019р (Ольга Ходаківська, заступник директора Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»)

Поставки нафтопродуктів промисловим підприємствам, ключові тенденції ринку пального України та Європи, прогноз цін на 2019р
Національний виробник нафтопродуктів – програми співпраці з великими споживачами

Аграрні розписки для агровиробників: можливості для ефективних закупівель (Хелен Фейрлемб, керівник проекту «Аграрні розписки в Україні», IFC (World Bank Group))

11:30 – 12:00 КАВА-БРЕЙК

12:00 – 13:30 СЕСІЯ 2. СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ ТА МІНДОБРИВА

Ключові тенденції українського ринку LPG: виробництво, імпорт, реалізація, ціноутворення

Використання пропан-бутану як альтернатива природному газу в промисловості

Система закупівель енергоносіїв та міндобрив агрохолдингу «Астарта» (Роман Кравець, керівник напрямку природного газу ТОВ «Астарта-Київ»)

Біометан і дігестат - сучасна альтернатива класичним природному газу і хімічним добривам. Власне виробництво з власних відходів (Юрій Епштейн, директор «Аккорд Лтд»)

13:30 – 14:30 ОБІД

14:30 – 16:00 СЕСІЯ 3. ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ

Виробництво «чистої» енергії: законодавчі стимули, переваги, ініціативи (Сергій Савчук, голова Державного агентства енергоефективності та енергозбереження)

Запуск нової моделі ринку електроенергії: основні нововведення (Дмитро Сидоров, аналітик ExPro Electricity)

Особливості функціонування ринку електроенергії з 1 липня 2019р (Олег Максименко, менеджер «ДТЕК Трейдинг»)

Промислові підприємства в умовах нового ринку електроенергії (Дмитро Находкін, директор компанії-енергопостачальника «Веракс Енерджі»)

Стан та перспективи розвитку виробництва електроенергії з біомаси (Георгій Гелетуха, голова правління Біоенергетичної асоціації України)

16:00 – 16:30 КАВА-БРЕЙК

16:30 – 18:00 СЕСІЯ 4. ПРИРОДНИЙ ГАЗ

Тенденції українського ринку природного газу (Геннадій Кобаль, засновник EXPRO Consulting)

Аспекти співпраці з іноземним постачальником природного газу

Економія коштів компаній на електронних закупівлях природного газу та нафтопродуктів (ТБ «Українська Енергетична Біржа»)

18:00 – 20:00 ВЕЧІРНІЙ КОКТЕЙЛЬ

Консалтингова компанія EXPRO, засновник аналітичних видань Gas&Oil Weekly, Gas&Oil Monthly та Electricity Weekly, Electricity Monthly запрошує компанії агросектору та інших промислових споживачів енергоносіїв на конференцію про закупівлі бензину, ДП, LPG, природного газу, електроенергії та міндобрив. Захід спрямований на отримання актуальної інформації щодо роботи суміжних ринків, формування цін, прогнозів щодо вартості на товари та матеріали на 2019 рік, можливостей фінансування поставок, юридичний супровід. Крім того конференція – це унікальна можливість познайомитись та поспілкуватись безпосередньо с гравцями ринків, домовитись про подальші контракти та умови співпраці.

AGROPETROL має на меті зробити ефективними закупівлі енергоносіїв кінцевими споживачами - великими та малими промисловими підприємствами та агрокомпаніями. EXPRO має велику базу виробників та постачальників пального, природного газу та електоенергії, які мають добру репутацію та можуть пропонувати оптимальні умови роботи. Крім того на захід запрошені представники банківського сектору, які мають фінансові інструменти для супроводу контрактів. Успіх конференції у 2018 році дав можливість збільшити коло запрошених компаній, окрім агросектору на захід приєднаються споживачі енергоносіїв з інших галузей. Набуває актуальності створення «вільного ринку електроенергії», що змінить правила закупівель вже у 2019 році.

Зареєструватися можна тут

Умови участі делегатів: